Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

A Blizzardhoz igazolt át a Cyberpunk 2077 kreatívigazgatója

Sebastian Stępień 12 év után távozott a CD Projekt RED-től.

2019.01.24. 10:09 | szerző: Dino | kategória: Játék

Sebastian Stępień nagyon régen, 2006-ban csatlakozott a CD Projekt RED fejlesztőcsapathoz. A négy évvel korábban alapított cég ekkor még első játékán, a The Witcheren dolgozott, Stępień pedig a párbeszédek írásán, majd később már a történeten munkálkodott vezető pozícióban. 2013-tól aztán a Cyberpunk 2077 kreatívigazgatójának nevezték ki, azóta dolgozik a cég jelenlegi legfontosabb projektjén. LinkedIn profilján azonban friss változás történt: januártól a Blizzardnál is kreatívigazgatói munkakörben tevékenykedik.

A munkakörök listájában mondjuk egyelőre a CD Projekt RED-beli pozícióját nem jelzi lezártnak a LinkedIn oldal, ami jelentheti azt is, hogy párhuzamosan dolgozik a két cégnél (ami azért egy ilyen típusú állásnál nehezen elképzelhető), vagy csak egyszerűen elfelejtette megfelelően módosítani a profilját. Értesüléseink szerint az utóbbiról van szó, azaz Sebastian Stępień valóban távozott a lengyel csapattól, és mostantól a Blizzard színeiben dolgozik tovább.

Cikkajánló
Íme a Cyberpunk 2077 gamescomon bemutatott 45 perce
Kíváncsi vagy, milyen lesz a The Witcher sorozat fejlesztőinek sci-fi játéka?
» Olvasd el!

Stępień távozása két kérdést vet fel. Egyrészt hogy vajon hatással lesz-e ez a Cyberpunk 2077 fejlesztésére? A játék már legalább 6-7 éve készül, meglehetősen előrehaladott állapotban van, már tavaly nyáron azt nyilatkozták róla, hogy a sztori gyakorlatilag összeállt, az elejétől a végéig végig lehet játszani a programot. A cégnél pedig elég sokan dolgoznak, így biztos megvan a megfelelő személy a pótlására.

Másrészt pedig érdekes lenne tudni azt is, hogy a Blizzardnál milyen projektnél kapott vezető pozíciót az úriember... ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló