Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Felére csökkent a PlayStation Classic ára

Felére csökkent a PlayStation Classic ára

Nem lett nagy siker a Sony minikonzolja.

2019.03.08. 14:26 | szerző: Dino | kategória: Játék

Úgy néz ki, a Sonynak nem jött be, ami a Nintendónak igen: nem tudták sikerre vinni klasszikus konzoljuk mini verzióját. A PlayStation Classic december elején jelent meg, és most, alig három hónappal később már közel féláron vásárolható meg: a hivatalos ajánlott végfelhasználói ára 19 999 forintra csökkent.

A masina jól nézett ki, az összerakásával nem volt gond, azonban úgy néz ki, a játékkínálat és az árazás nem állt összhangban a célközönség elvárásaival. Hiába kerültek rá olyan klasszikusok, mint a Final Fantasy VII, a Metal Gear Solid, a Resident Evil vagy a Twisted Metal, ha több igen nagy név távol maradt, egyes játékok irányítása pedig az analóg karok hiánya miatt a mai játékosoknak igen kényelmetlen volt.

Cikkajánló
Kipróbáltuk a PlayStation Classicot
December elején, 20 játékkal jön a mini PlayStation.
» Olvasd el!

Külföldön már tavaly karácsonyra is jelentős akciókat hirdettek meg a minimasinára, mostanra pedig hozzánk is elért a végleges árcsökkentés. Akit csak az ár tartott vissza, az most újra elgondolkodhat, megér-e neki egy kis nosztalgiázás 20 ezer forintot. ■

hozzászólások (6)

Trufa
Trufa 2019.03.09. 22:53
Hát ki az a hülye, aki ilyen ősrégi szarokat akar venni? Ráadásul a régi mentalitású, legtöbbször csontra szívatós játékokkal. Retro a seggem, épp elég volt annak idején megélni, nekem nem hiányzik. De úgy látom, vannak még páran.
Raistlin666
Raistlin666 2019.03.10. 01:27
Elvonatkoztatva a PS Classic béna megvalósításától a hozzászólásodért szégyelld magadat!
Amit neked 1x megélni sok volt az másnak kellemes nosztalgia...de akkor már a Te szinteden válaszolva:

Ősrégi szar a paci f*szát, azt neked!8-)
Berci1
Berci1 2019.03.10. 16:24
Ez most komoly? Az ilyen mentalitású emberek miatt él meg az EA, Bethesda stb. Tény, hogy ez a retrokonzol egy szar. De az éra játékai nem azok. De vegyétek csak a legújabb játékokat, az a lényeg, hogy új legyen. Épp elég ezt most megélni, remélem hamar vége lesz. De úgy látom, vannak még páran... :-/
Noggle
Noggle 2019.03.10. 22:45
Azok után, amit idén és tavaly megengedtek maguknak a fejlesztők és kiadók, aligha hiszem, hogy bárkit le lehetne szólni azért, mert inkább a retro vagy csak simán régebbi játékok felé fordul.
goodboy007
goodboy007 2019.03.11. 16:33
Azért többért annyiért adni, mint amennyibe került, mielőtt majdnem két évtizede eltűnt a polcokról több, mint pofátlanság és ráadásul nem is bővíthető.
Raspberry PI + megfelelő szoftver és 10k-ból meg van ugyanez, de más módon is meg lehet oldani, a Sony meg kenje a hajára ennyiért! :/
ajánlott olvasnivaló