Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Halo: The Master Chief Collection

PC-re jön a Halo: The Master Chief Collection

A Halo: Reach is bekerül az epizódonként megjelenő gyűjteményes kiadásba.

2019.03.13. 09:49 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Halo sorozat igazából mindig is elsődlegesen az Xbox konzolok játéka volt, még ha egy-egy epizódból készült is később PC-s verzió. (És annak ellenére, hogy a Bungie eredetileg PC-re tervezte, csak közben a Microsoft lecsapott a projektre, és az első Xbox megjelenésére hozták ki a játékot, két év exkluzivitással.) 2014-ben jelent meg a The Master Chief Collection, amely a széria több részét (Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3 és Halo 4) tartalmazta, majd egy évvel később kiegészítették a Halo 3: ODST-vel. Ez a gyűjtemény egészül ki ebben az évben a Halo: Reach-csel, és a csomagot egyúttal a PC-s játékosok számára is elérhetővé teszik.

Egyetlen "trükk" van a dologban: a Steamre és Windows Store-ba felkerülő gyűjtemény darabjai nem egyszerre lesznek játszhatóak, hanem fokozatosan, egymás után adják ki az egyes epizódokat. Elsőként a Halo: Reach kerül fel, majd ez követi később a többi. A Microsoft célja ezzel az, hogy ne kelljen sokat várni az egész csomagra, hanem egy-egy újabb résszel mindig lehessen játszani. A játékok 60 fps-sel fognak futni, és a 4K-t is támogatni fogják.

Cikkajánló
A Reach pusztulásától az új fenyegetésig kísérhetjük végig Master Chief kalandjait.
» Olvasd el!

Aki már korábban megvette Xbox One-ra a Halo: The Master Chief Collectiont, az ingyen kapja meg hozzá a Halo: Reach multiplayer részét, az egyszemélyes kampányért azonban fizetniük kell.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezik meg a Halo: The Master Chief Collection első darabja. ■

Halo: The Master Chief Collection
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Halo: The Master Chief Collection

hozzászólások (3)

GustyX
GustyX 2019.03.13. 10:40
Ha a port minősége rendben van, azonnal megveszem (még ha Steamre nem jönne, csak WS-ba, akkor is). Hurrá!
TBone142
TBone142 2019.03.13. 13:47
"Egyetlen "trükk" van a dologban: a Steamre és Windows Store-ba felkerülő gyűjtemény darabjai nem egyszerre lesznek játszhatóak, hanem fokozatosan, egymás után adják ki az egyes epizódokat. Elsőként a Halo: Reach kerül fel, majd ez követi később a többi. A Microsoft célja ezzel az, hogy ne kelljen sokat várni az egész csomagra, hanem egy-egy újabb résszel mindig lehessen játszani."

De most ez így komoly? Nem különösebben érdekel a Halo-széria, de kiadnak egy gyűjteményt, ami így igazából nem is gyűjtemény... Nem lett volna egyszerűbb nem bejelenteni, amíg nincs kész minden a kiadásra? Nem értem... Illetve de, nyilván pénz kell minél gyorsabban, de akkor is vicces.
gregmerch
gregmerch 2019.03.13. 14:23
Engem az mérgelt fel, hogy az, akinek megvan ugyanez mínusz az eddig a gyűjteményben benne sem lévő Halo: Reach X1-on, az most ingyen megkapja annak a multi részt, de az egész játék lelkét jelentő single kampányt csak pénzért... Hát köszi! :-/
ajánlott olvasnivaló