Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

Az idei E3-on jelenthetik be a Cyberpunk 2077 megjelenési dátumát

Több jel is erre utalt egy befektetői beszámoló során.

2019.03.28. 21:36 | Dino | kategória: Játék

Azt már korábban megtudhattuk, hogy az idei E3-on jelen lesz a CD Projekt RED, és természetesen a nagy érdeklődést kiváltó Cyberpunk 2077, egy befektetőknek tartott beszámoló során azonban ennél többet is sejtetett a fejlesztőcsapat vezetője, Adam Kiciński. Mindenekelőtt az hangzott el tőle, hogy az idei Los Angeles-i kiállítás a legfontosabb E3-as rendezvény lesz a cég történetében.

Ebből persze mi másra lehet következtetni, minthogy várhatóan végre felfedik a játék megjelenési dátumát is. Ami így feltételezhetően még a következő E3 előttre fog esni, azaz talán már idén, de legkésőbb a 2020-as év első felében boltokba kerül a Cyberpunk 2077.

A spekulációkat erősíti, hogy a hírek szerint a beszámoló során az is elhangzott, hogy az E3 egy kitűnő alkalom lenne egy megjelenési dátum bejelentésére.

Ezen kívül az is elhangzott, hogy a Cyberpunk 2077 akár az eddig még be nem jelentett új konzolgenerációra is megjelenhet. "Ha lehetőségünk adódik arra, hogy a Cyberpunkot más generációra is kiadjuk, valószínűleg ezt is szeretnénk tenni." - mondta Kiciński.

Akárhogy is legyen, júniusban ott lesz Los Angelesben a CD Projekt RED, és az is biztos, hogy valami újdonságot bejelentenek vagy bemutatnak a Cyberpunk 2077-tel kapcsolatban. Két és fél hónap múlva okosabbak leszünk, hogy mit is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló