Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Fejlesztői minikonferencia lesz Budapesten

Fejlesztői minikonferencia lesz Budapesten

Júniusban kerül megrendezésre a Budapest Dev Day.

2019.05.21. 14:27 | Dino | kategória: Egyéb

Elég régen volt már hazánkban utoljára játékfejlesztői konferencia. A 2007-ben indult Game Developers Forum pedig elég jól indult, olyan külföldi előadókkal, mint a CryTek-alapító Cevat Yerli, vagy Michael Capps az Epic Gamestől. A 2009-es alkalmat aztán szünet követte, majd csúszások után 2012-ben volt utoljára GDF. Most viszont ismét szervezkedés kezdődött, és júniusra meghirdették a Budapest Dev Day névre keresztelt rendezvényt.

Az időpont 2019. június 14. lesz, egy pénteki nap, a helyszín pedig az InGame Gamer Bar. (Itt rendeztük pár évvel ezelőtt mi is a QuizDome kvízjátékot.) A 60-80 fős nagyteremben előadások, a 15-20 fős kisebb teremben pedig workshopok lesznek, reggel 10-től este 6 óráig. De a program nem áll meg itt: este 7-től buli indul, open bárral, így bárki kedvére networkingelhet az este során.

Akik már most biztos, hogy ott lesznek a nap során: Epic Games, Nemesys Games, Catmoon Productions, The Wild Gentlemen, Invictus, Gameloft, Xreal Games, Denali, Lost Pilgrims,Gamelab, valamint a Fun with Geeks csapata.

További részleteket - így például a részletes programot - a Facebookon fognak közzétenni a szervezők. És zárásul egy jó hír: a Budapest Dev Dayen való részvétel teljesen ingyenes, így bárki, aki érdeklődik a játékfejlesztés iránt, részt vehet rajta. (Az esti programhoz kell majd csak előre regisztrálni.) ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló