25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Két új játszható nép a World of Warcraftban

A vulpera kis rókaszerű lényeket takar, míg a mechagnomes gépesített manókat, mindkét nép a Visions of N’Zoth frissítéssel érkezik.

Írta: GeryG

A World of Warcraft legutóbbi, Battle for Azeroth kiegészítőjében jelentek meg először a cuki rókaszerű lények, akik akkor még csak NPC-ként kaptak szerepet a játékban.

Ők a vulpera, akik a játék következő frissítésével már játszhatók is lesznek, mint szövetséges nép. Ez azt jelenti, hogy feloldásukhoz először a kapcsolódó nép reputációját kell a maximumra tornáznunk, majd teljesítenünk egy küldetést is. A frissítéssel egy másik nép, a mechagnomes is debütálni fog. Ők tulajdonképpen az egyébként is elérhető gnómok gépesített, robotizált változatai lesznek.

Mindkét nép a Visions of N’Zoth című 8.3-as frissítéssel fognak megérkezik, de azt egyelőre nem tudni, hogy erre mikor kerülhet sor. A frissítéssel tovább folytatódik a történet is, a Horda és a Szövetség ezúttal egy gonosz ősi istennel néz farkasszemet.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

World of Warcraft

Platform:

Fejlesztő: Blizzard Entertainment

Kiadó: Vivendi Universal Publishing

Forgalmazó: N-Tec

Megjelenés: 2004. tél

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!