25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ingyenes játékok otthonmaradáshoz

Ezekkel próbálnak segíteni az idő eltöltésében. FRISSÍTVE!

Írta: Dino 1 hozzászólás

Ingyenes játékok otthonmaradáshoz

A koronavírus kapcsán javasolt otthonmaradáshoz számos digitális áruházban kínálnak ingyenesen játékokat. Lássuk, mivel játszhatunk az elkövetkező hetekben, ha nem kívánjuk megnyitni pénztárcánkat!

A GoG listáján nem kevesebb, mint 27 játék szerepel, köztük olyanokkal, mint a Beneath a Steel Sky, a Doomdark's Revenge, a Hello Neighbor alfája, a Postal, a Shadow Warrior, valamint az Ultima széria több darabja. Ezek némelyikét ugyan már korábban is be lehetett ingyen zsebelni, aki viszont akkor lemaradt az osztogatásról, most pótolhatja.

Ingyenessé tették Steamen a 3dBigThings Call of Duty paródiának szánt kecskés játékát, a Goat of Dutyt, így akit érdekel, csatlakozhat a korai hozzáférésű ökörséghez (bocsánat, kecskeséghez).

A Ubisoft a hétvégére kínál szórakozási lehetőséget: március 19-22. között az Assassin's Creed Odyssey-vel tölthetjük napjainkat.

Az Epic Games Store-ban a járványtól függetlenül kínálnak ingyen játékokat, azekről nemrég már írtunk is. Most három játék vár ránk (Anodyne 2, A Short Hike, Mutazione), csütörtök délután 4 órakor pedig váltanak, és akkor a Watch Dogs és a The Stanley Parable lesz letölthető fizetés nélkül.

FRISSÍTÉS 03.18. 17:20 Március 25-én 15:00-ig ingyen játszható a Football Manager 2020, a Steamről lehet indítani a játékot.

FRISSÍTÉS 03.20. 10:24 Várady Zsolt (Fűbenalvó) hazai indie fejlesztő két játékát kínálja ajándékba mindazoknak, akik itt jelentkeznek érte. Ez a Flux Caves logikai játékot és a NeonCode retro-wave cyberpunk kalandjátékot jelenti.

FRISSÍTÉS 03.20 17:19 A GoG tavaszi kiárusítása keretében március 22-én 15:00-ig ingyen szerezhető be a Mable & The Wood metroidvania típusú játék. FRISSÍTÉS 03.21. 08:30 Márc. 24-én reggel 8-ig ingyenes Steamen a 2013-as Tomb Raider.

FRISSÍTÉS 2020.03.23. 10:30 Nem teljesen játék, de a gyerekekkel otthon lévőknek lehet hasznos segítség, hogy április 19-éig a BOOKR Kids több mint 400 interaktív hangoskönyvet tett elérhetővé. Az alkalmazás Androidra és iOS-re tölthető le.

Ha tudsz más hasonló akcióról, bátran írd meg hozzászólásban!

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Skorpio90
Skorpio90 [5495]
Amúgy a Lara Croft and the Temple of Osiris is ingyen van.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)