Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mindjárt kezdődik a Ubisoft Forward

Mindjárt kezdődik a Ubisoft Forward

A prezentáció alatt ingyen szerezhető be a Watch Dogs 2.

2020.07.12. 20:50 | Dino | kategória: Játék

Hazai idő szerint 9 órakor kezdődik a Ubisoft Forward prezentácó, amely során friss trailereket láthatunk majd az Assassin's Creed Valhallából, a Watch Dogs Legionből, a Hyper Scape-ből, valamint a Far Cry 6-ból is. De persze meglepetésekkel is készülnek.

A francia kiadó digitális bemutatója - amely a szokásos E3-as sajtókonferencia helyett van - többek közt a Ubisoft YouTube csatornáján nézhető.

Az előzetes hírek szerint a show alatt ingyen lehet hozzájutni a Watch Dogs 2-höz. Ami mondjuk abból kiindulva, hogy már most, a pre-show alatt lehetetlennné vált a bejelentkezés a Uplay rendszerébe, lehet, hogy nem lesz olyan egyszerű dolog...
Frissítés: a Ubisoft Forward oldalon ki is írták, hogy tudnak a hibáról, és később is megszerezhető lesz a játék - reméljük, mindenkinek, aki bármilyen formában próbált az előre jelzett időben hozzájutni... ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (22)

subject17
subject17 2020.07.13. 12:20
"Edit": Ez alapján én úgy értelmezem, mindenki megkapja most már Ubi Forwardtól függetlenül.
szbszig
szbszig 2020.07.13. 12:28
Azt mondjuk lehetett tudni előre, hogy csak kétórás lesz, magyar idő szerint 20:30-tól 22:30-ig. :-P
subject17
subject17 2020.07.13. 12:41
Persze, ez my bad, kiestem ebből a világból mostanában, csak WD2 drop miatt jelentkeztem volna be amúgy is, annak eljutott valahogy a híre hozzám. De mivel még az elsőt sem játszottam, könnyen lehet, hogy soha sorra sem kerül...

Valhallát kivéve semmi nem érdekelt most, FC6 kiszivárgott már, szóval tudtam, hogy egyéb számomra releváns (én is a Prince of Persia és Splinter Cell után vágyakozók táborába tartozom) bejelentés úgyse lesz. A trailereket / bemutatókat meg úgyis jobban szeretem utólag, youtube-on nézni, ahol a minőség is olyan, szóval... Win-win.

Amúgy valószínűleg ez az AC rész lesz az, ahol már akkora lesz a másodszori copy-paste, outdated animációk, és egyebek miatti felhördülés, hogy a következő epizódra valóban muszáj lesz összeszedjék magukat - viszont én ezt is ugyanúgy fogom élvezni a maga clunky formájában, mint az előző kettőt, szóval újabb win-win.

Nyilván hiányzik az "igazi AC", fiatal korom meghatározó sorozata volt, de hát... Még ha a történet teljes szétcseszését sajnálom is, a gameplayt nagyon élvezem. Nekem tipikusan azt a játékélményt nyújtják, ami miatt egy agyfárasztós munkanap után is szívesen leülök elé 1-2 órán át - és mostanában pont erre van szükségem.
szbszig
szbszig 2020.07.13. 14:00
Ja, ezek nagy részével egyetértek. Maga az esemény engem sem mozgatott meg különösebben, csak az ingyen WD2 miatt néztem fel az élő műsor alatt. Ettől függetlenül a fontosabb játékok (új AC, új FC, új WD, Hyper Scape) trailereit meg a nyilvánosságra hozott gameplay-részleteket még lefekvés előtt megnéztem YouTube-on, de a körítés meg az interjúk meg minden baromság nem érdekel.
Baracklekvár
Baracklekvár 2020.07.13. 19:01
És tényleg megkaptam a játékot...
ajánlott olvasnivaló