Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Prince of Persia: The Sands of Time remake-et kapunk januárban

Modernizált verziót kap a Herceg 2003-as kalandja.

2020.09.11. 09:54 | szerző: Dino | kategória: Játék

Jordan Mechner legendás játéka, az 1989-ben megjelent, oldalnézetes Prince of Persia először 1999-ben kapott felújítást, a Prince of Persia 3D azonban nem igazán hozta azt, amit a játékosok elvártak tőle. Aztán jött 2003-ban a Prince of Persia: The Sands of Time, és minden megváltozott. A Red Orb Entertainment félresikerült alkotása után ugyanis a Ubisoft Montreal egy igazán remek játékkal állt elő, amelyből azóta már több mint 14 millió példányt értékesítettek.

A remake-ek korában pedig talán nem véletlen, hogy a Ubisoft eljutott ehhez a játékhoz is, és a tegnapi Ubisoft Forward prezentáció keretében bejelentette, hogy jövő év elején - egész pontosan 2021. január 21-én megkapjuk a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et. Igaz, az új konzolgeneráció ebből egyelőre úgy néz ki, kimarad, a felújított verzió ugyanis PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.

Az Assassin's Creed Origins engine-jét használva építik fel a fejlesztők nulláról az egész játékot, vadonatúj mocap mozgásokat is rögzítve, és felturbózva a harcrendszert, megújítva az irányítást (de visszaválthatunk az eredeti gombkiosztásra is, ha szeretnénk). A karaktermodelleket is megújítják, és teljesen új átvezető jelenetek is kerülnek a játékba, feljavított hangokkal és zenékkel.

A Herceget az eredeti szinkronhang, Yuri Lowenthal szólaltatja meg, Farah hercegnő azonban új hangot kap, Supinder Wraich személyében. A remake pedig a 2003-as kiadáshoz hasonlóan tartalmazni fogja az eredeti Prince of Persiát is (egész pontosan az 1992-es Mac verziót), csak fel kell oldanunk a játék során. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Prince of Persia: The Sands of Time remake-et kapunk januárban
Prince of Persia: The Sands of Time remake-et kapunk januárbanPrince of Persia: The Sands of Time remake-et kapunk januárbanPrince of Persia: The Sands of Time remake-et kapunk januárbanPrince of Persia: The Sands of Time remake-et kapunk januárbanPrince of Persia: The Sands of Time remake-et kapunk januárbanPrince of Persia: The Sands of Time remake-et kapunk januárban

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló