25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Frissítést kapott a korai hozzáférésű King Arthur: Knight's Tale

Az első felvonás már teljes mértékben játszható a NeocoreGames játékában.

Írta: Dino

Az év elején indult útjára korai hozzáférésben a NeocoreGames legújabb játéka, a Pendragon-legendakört alapul vevő King Arthur: Knight's Tale. A hazai csapat mostanra lett kész a második tartalmi frissítéssel, amely még több újdonságot hoz, mint az előző.

A sztorikampány első felvonása már teljes mértékben játszható (három új küldetést kaptunk: Bridge of Sorrow, Whispering Cove és Heart of Midnight), továbbá új mellék- és random küldetésekkel is bővítették a játékot. Camelotban új épületeket húzhatunk fel, és új játszható hősök is bekerültek a programba.

Emellett új események, tárgyak, ellenfelek és sok egyéb újdonság is érkezett a 0.0.4-es patchben - no és persze hibajavítások is történtek. A teljes lista itt található.

Cikkajánló
King Arthur: Knight’s Tale early access próbakör

King Arthur: Knight’s Tale early access próbakör

A NeocoreGames csapatának új játéka korai hozzáférési fázisba lépett.

A King Arthur: Knight's Tale január 26. óta van korai hozzáférésű fázisban. A PC-s verzió mellett pedig lesz majd belőle PlayStation 5, valamint Xbox Series X/S változat is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

King Arthur: Knight's Tale

Platform:

Fejlesztő: NeocoreGames

Kiadó: NeocoreGames

Megjelenés:
2022. április 26. PC
2024. február 22. PS5, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!