25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Szeretnél ingyen A Plague Tale: Innocence-et?

Még egy Minitet is kaphatsz mellé most.

Írta: Dino

Két évvel ezelőtt zajos sikerrel jelent meg az Asobo Studio akció-kalandjátéka, a sötét középkorban játszódó, patkányok ezreit felvonultató A Plague Tale: Innocence. A fejlesztőcsapat nevét így azok is megismerték, akiket elkerült a rengeteg rajzfilmadaptációjuk, vagy például a FUEL arcade autóverseny. A csapatnál szorgosan dolgoznak is a folytatáson, a jövőre megjelenő A Plague Tale: Requiemen, és ennek egyfajta reklámjának fogható fel az Epic Games Store egyik aktuális ingyenjátéka.

Az EGS-fiókkal rendelkezők ugyanis mostantól egy héten keresztül az A Plague Tale: Innocence-et adhatják most fiókjukhoz, és a játék örökre ott is marad, így bármikor elővehetik a testvérpár kalandjait.

Cikkajánló
A Plague Tale: Innocence teszt – Két elárvult testvér élet-halál harca a legsötétebb középkorban

A Plague Tale: Innocence teszt – Két elárvult testvér élet-halál harca a legsötétebb középkorban

Az Asobo Studio kalandjátéka nem finomkodik a kor brutalitásának ábrázolásával.

De ezen kívül egy másik játék is van a heti ajándékok között: a Minit egy kis indie kaland, amelyben 60 másodperces szeletekben játszhatunk. (Eredetileg azt írtuk hírünkben, hogy a Speed Brawl a másik ingyenes program, ezt viszont a váltásra az Epic megváltoztatta, így ennek megfelelően korrigáltuk a szöveget.)

A mostani két ingyenjátékot augusztus 12-én délután 5 óráig adhatjuk fiókunkhoz.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

A Plague Tale: Innocence

Platform:

Fejlesztő: Asobo Studios

Kiadó: Focus Home Interactive

Forgalmazó: SAD Games

Megjelenés: 2019. május 14.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!