Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Most már hivatalos: még idén megjelenik a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Három klasszikus GTA-epizód érkezik minden mai platformra.

2021.10.08. 17:59 | Dino | kategória: Játék

Számos pletykát követően a Rockstar Games végre bejelentette, hogy valóban érkezik a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, és még ebben az évben sor kerül a megjelenésére.

A pakk a PlayStation 2-es korszak három klasszikus epizódját tartalmazza, azaz a Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto Vice City és a Grand Theft Auto San Andreas részeket, felújított formában.

A Rockstar ígérete szerint grafikai javításokat és modern játékmenetbeli elemeket is kapunk, miközben megőrzik az eredeti játékok klasszikus hangulatát.

A Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, valamint Nintendo Switchre még ebben az évben megjelenik (a PC-s verzió a Rockstar Games Launcherben lesz elérhető), jövőre pedig Android és iOS eszközökre is kiadják. Pontos dátumot várhatóan a következő hetekben árulnak majd el, közben pedig arra is figyelmeztet a Rockstar, hogy az eddigi verziók el fognak tűnni a digitális áruházak kínálatából.

A GTA III megjelenésének 20 éves jubileuma alkalmából pedig a Grand Theft Auto Online-ban lesz egy kis esemény az ősz folyamán, amelynek során különböző exkluzív cuccokhoz lehet majd jutni. Erről is később ígérnek további információkat, de annyit már most elárultak, hogy Dél-San Andreasban és környékén érdemes majd nézelődni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

hozzászólások (4)

goodboy007
goodboy007 2021.10.08. 22:31
Mondjuk az nem lenne hátrány, ha a III-ban és a VC-ben is lehetne majd úszni, illetve a 100%-hoz szükséges dolgok jobban követhetőek lennének. Ha emellé még a stamina sem fogy el olyan hamar és támogatni fogják a modern felbontásokat és a IV-ben bevezetett telefonos mission-restart-ot -amennyiben sikertelen-, én elégedett leszek.

Emlékszem, anno újságos leírás alapján lődöztem a galambokat a VC-ben, aztán az utolsónál 99/100 volt a mutató…ment újra végig a tököm az összes helyszínen.
subject17
subject17 2021.10.09. 00:32
Hát nemtom, általában a "megőriztük a játékok klasszikus hangulatát" nyilatkozat a fejlesztők részéről a való életre fordítva annyit tesz, hogy "szartunk érdemben korszerűsíteni bármiféle játékmenetbeli elemet, ami már annak idején is frusztráló volt".
jawsika
jawsika 2021.10.09. 00:58
+1 Pontosan. És előszeretettel hivatkoznak a kalsszikus hangulatra akkor, amikor igazából csak szarnak arra, hogy rendbetegyék a problémás részeket.
Skorpio90
Skorpio90 2021.10.09. 01:37
Egy ilyen remasterrel kb. mindenki leszopná a Rockstart, mert nem kell ennél több. De úgyis tudjuk, hogy az egész abból fog állni, hogy élesebb textúrák, meg widescreen support, amitől az egész nem 19 éves játéknak, hanem 17 éves jétéknak fog kinézni. /ne legyen igazam/
ajánlott olvasnivaló