Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Arma 3

A sivatagba visz az új Arma 3 Creator DLC, a Western Sahara

100 négyzekilométeres új helyszín kerül a játékba, sok-sok homokdűnével.

2021.10.26. 22:27 | Dino | kategória: Játék

A Bohemia Interactive mindig is támogatta a moddereket, az utóbbi időben pedig olyan DLC-ket is kiadtak legutóbbi játékukhoz, az Arma 3-hoz, amelyeket nem ők, hanem egy-egy külső csapat vagy fejlesztő készített. Ezek az ún Creator DLC-k, amelyek egyikéről például Lackó is írt tavasszal (S.O.G. Prairie Fire).

A sivatagba visz az új Arma 3 Creator DLC, a Western Sahara

A csehek pedig most egy újabb ilyen bővítést jelentettek be, Arma 3 Creator DLC: Western Sahara címmel. Ebben a címnek megfelelően a sivatagba dobnak majd le, ahol magán katonai vállalkozóként kerülünk Argana homokdűnéi közé.

Több hivatalos szcenáriót és játékmódot kapunk majd. Az egyedül és max. négyfős kooperatív módban is játszható Extractionben például az ION Services operátoraként kell kimenekítenünk egy háborús tudósítót a fikcionális Sefrou-Ramal provinciából.

A sivatagba visz az új Arma 3 Creator DLC, a Western Sahara

Az új DLC mintegy 100 négyzetkilométernyi sivatagos területet ad a játékhoz. Négy új fegyver mellett az Arma 2-ből ismert ZU-23 légvédelmi löveg is bekerül a kiegészítőbe. Kilenc járművariáció is érkezik, olyan Arma 3-as járművek kapnak új változatot, mint a Zamak teherautó vagy a PO-30 Orca helikopter.

A multiplayer játékmódok között találjuk a King of the Dunest, amely a King of the Hill variációja, valamint a kooperatív Last Standet, amelyben a több hullámban érkező ellenséggel szemben kell talpon maradnunk.

A sivatagba visz az új Arma 3 Creator DLC, a Western Sahara

Az Arma 3 Creator DLC: Western Saharát a Rotators Collective készíti. Megjelenésére valamikor még az idén sor kerül, 6,99 eurós áron. ■

A sivatagba visz az új Arma 3 Creator DLC, a Western SaharaA sivatagba visz az új Arma 3 Creator DLC, a Western SaharaA sivatagba visz az új Arma 3 Creator DLC, a Western SaharaA sivatagba visz az új Arma 3 Creator DLC, a Western SaharaA sivatagba visz az új Arma 3 Creator DLC, a Western SaharaA sivatagba visz az új Arma 3 Creator DLC, a Western SaharaA sivatagba visz az új Arma 3 Creator DLC, a Western SaharaA sivatagba visz az új Arma 3 Creator DLC, a Western SaharaA sivatagba visz az új Arma 3 Creator DLC, a Western SaharaA sivatagba visz az új Arma 3 Creator DLC, a Western SaharaA sivatagba visz az új Arma 3 Creator DLC, a Western Sahara

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Arma 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Arma 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló