25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Egy hónapot késik a King Arthur: Knight's Tale

A nyelvi változatokra és a tesztelésre kell még pár hét a fejlesztőknek.

Írta: Dino

Bár pár nappal ezelőtti előzetesünkben még azt írta Zoo_Lee, hogy március végén érkezik a King Arthur: Knight's Tale teljes verziója, "lapzárta" után megváltozott ez az információ, a NeocoreGames ugyanis úgy döntött, csúsztat kicsit a megjelenésen.

A játék tartalmát tekintve teljesen készen áll minden, az extra négy hétre azért van szükség, hogy javítsanak az (angol) szinkronhangokon, a különböző nyelvi változatokon, és legyen elég idejük minden tesztelés végleges lezárására, hogy induláskor lehetőleg ne találkozzon senki se jelentősebb hibákkal.

A körökre osztott taktikai játékokat a karaktercentrikus RPG-kkel ötvöző játékban az arthuri mondakör elvenedik meg, dark fantasy köntösbe öltöztetve. Sir Mordredet, Arhur király fő ellenségét irányíthatjuk, miután Arthur kivégzése után ő is meghal, a Tó Hölgye, Avalon misztikus szigetének ura azonban visszahozza az életbe, hogy az ő birodalmában is eltegyük lába alól Arthurt.

Cikkajánló
King Arthur: Knight’s Tale próbakör – Heteken belül megjelenik a NeocoreGames új játéka

King Arthur: Knight’s Tale próbakör – Heteken belül megjelenik a NeocoreGames új játéka

Sir Mordred küldetése az év egyik legerősebb RPG-je lehet.

A King Arthur: Knight's Tale jelenleg korai hozzáférésben van, és az első fejezet érhető el belőle így. Az április 26-i PC-s megjelenést követően pedig áthelyezik a fejlesztők a fókuszt a konzolos verziókra, a játék ugyanis PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is meg fog jelenni egy későbbi időpontban.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

King Arthur: Knight's Tale

Platform:

Fejlesztő: NeocoreGames

Kiadó: NeocoreGames

Megjelenés:
2022. április 26. PC
2024. február 22. PS5, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!