25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ma jelenik meg a King Arthur: Knight's Tale

Véget ér a NeocoreGames játékának korai hozzáférésű szakasza.

Írta: Dino 14 hozzászólás

Tavaly januárban kezdte meg korai hozzáférésű pályafutását a NeocoreGames legújabb játéka, az Arthur-mondakörre alapozó King Arthur: Knight's Tale. A körökre osztott taktikai játékmenetet karaktercentrikus RPG-vel ötvöző program egy dark fantasy sztorit elevenít meg a képernyőnkön.

Az early access szakasz ma véget ér, elkészült ugyanis a játék 1.0-s verziója, amelyben már a történet mind a négy fejezete elérhető. Öt karakterosztályból több mint harminc hőssel vághatunk neki a kalandoknak, amelyet több mint 50 küldetésre osztottak.

Ellenséges frakciókból hetet kapunk, ellenségtípusból pedig 50 feletti vár majd ránk a pályákon. A mostanra elkészült teljes verzióban pedig Camelot várát is fejleszthetjük, ráadásul végre a magyar nyelv is bekerült a játékba.

Cikkajánló
King Arthur: Knight’s Tale próbakör – Heteken belül megjelenik a NeocoreGames új játéka

King Arthur: Knight’s Tale próbakör – Heteken belül megjelenik a NeocoreGames új játéka

Sir Mordred küldetése az év egyik legerősebb RPG-je lehet.

A PC-s verzió elkészülte után a fejlesztők a konzolos változatra fognak koncentrálni, a King Arthur: Knight's Tale ugyanis PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is meg fog jelenni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

King Arthur: Knight's Tale

Platform:

Fejlesztő: NeocoreGames

Kiadó: NeocoreGames

Megjelenés:
2022. április 26. PC
2024. február 22. PS5, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Peace
Peace [27861]
A barátaimmal leszek 3 napot vidéken apartmanban és szaunázgatok meg áztatom a hájas testem. Úgyhogy nem, annyira nem irigykedem. :-D:-P
Shadowguard
Shadowguard [4235]
Irigykedsz?:-D:-P

Egyébként ha most vasárnapra nem is (kb. akkor tudom majd kezdeni), de ha jó a játék akkor jövő hétvégére simán belemegy az az 50+ óra. Ha nagyon jó és az alvást csökkentem, a koffeint pedig növelem akkor több is;-)
Peace
Peace [27861]
Na látod, akkor Shadowguard vasárnap estére már végig is vitte az 50 órás kalandot. :-D
Shadowguard
Shadowguard [4235]
Én már lecsaptam rá, a terv az volt, hogy kezdek is neki, de nem vicceltek a 120GB-vel, tényleg kéri (azt hittem csak EA alatt ilyen helyigényes). Szóval előbb befejezek pár megkezdett címet és tartok némi átrendezést. Pedig tegnap este már telepíteni akartam :-D
De hétvégén kezdem, ha minden jól megy:-D
Peace
Peace [27861]
Május második felében esélyesebb.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (14 db)