25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Kérsz ajándékba három BioShock játékot?

A BioShock: The Collection az EGS heti ingyenjátéka.

Írta: Dino

Kérsz ajándékba három BioShock játékot?

Az Epic Games Store ezen a héten is elég nagy címet rakott ki ajándéknak: a BioShock: The Collectionhöz lehet most hozzájutni, amelyben a népszerű sorozat három epizódját találjuk meg.

Kezdésnek ott van a BioShock, amelyben először merülhettünk el Rapture víz alatti városában, és ismerkedhettünk meg a big daddykkel és az őket kísérő little sisterekkel. A csomagban ráadásul a Remastered kiadás található meg.

Cikkajánló
BioShock

BioShock

Az év egyértelműen leghangulatosabb FPS-ét készítették el a System Shock alkotói.

Ezt követi a 10 évvel később játszódó BioShock 2 (szintén Remastered változatban), amelyben visszatérhetünk Rapture-be, a főhős azonban Jack Ryan helyett ezúttal az első, öntudatra ébredt big daddy, akivel egy little sistert kell megmentenünk.

Cikkajánló
BioShock 2

BioShock 2

Rapture víz alatti világa másodszorra ejti rabul az FPS stílus kedvelőit.

Végül a gyűjtemény harmadik darabja a BioShock Infinite: The Complete Edition, amely az alapjáték mellett minden egyszemélyes kiegészítést is tartalmaz. Ebben a fejezetben már a helyszín is változott: bár itt is egy világítótoronyban kezdődnek kalandjaink, most nem a víz alá, hanem egy felhők közötti városállamba, a steampunk Columbiába vezet utunk. A főszereplő Booker DeWitt, akinek a fogságban tartott Elizabeth kiszabadítása a feladata.

Cikkajánló
BioShock Infinite

BioShock Infinite

„A végtelenbe és tovább!”

Az ajánlat jövő csütörtökig, egész pontosan június 2-án 17:00-ig érhető el az EGS oldalán, utána ismét valami más meglepetés vár ránk.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!