25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ingyenessé válik a The Sims 4

A világ egyik leghíresebb sorozatának legutóbbi része októbertől lesz elérhető mindenki számára.

Írta: GeryG 3 hozzászólás

A The Sims annak idején akkorát robbant mint egy atombomba. Pedig valójában annyira pofonegyszerű ötletről volt szó: életszimulátorról. Talán még az EA és a Maxis sem gondolta volna, hogy ekkora franchise növi ki magát belőle. Viszont így lett és a sorozat immár négy számozott epizódot számlál. A The Sims 4 megjelenése óta eltelt nyolc év és ez idő alatt pontosan ugyanazt az utat járta be, mint három elődje: temérdek fizetős DLC és kiegészítő készült hozzá.

Hogy miért éppen most és főleg milyen indíttatásból, azt nem lehet tudni, de az EA és a Maxis úgy döntöttek, hogy ideje új irányba terelni a játék további pályafutását. Ezért bejelentették, hogy október 18-tól a The Sims 4 alapjáték ingyenessé válik PC-n, PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en, valamint Xbox Series X/S-en és Xbox One-on.

Cikkajánló
The Sims 4

The Sims 4

Eladható-e negyedszer is ugyanaz? Igen.

Azok, akik EA Play vagy EA Play Pro előfizetésen keresztül játszanak vele, plusz ajándékot is kapnak. Előbbiek a Get to Work kiegészítőt, utóbbiak pedig a Get to Work és a Toddler Stuff Pack kiegészítőket is megkapják ingyen.

Azoknak is meg szeretnék köszönni a sok éves támogatást, akik megvásárolták már a játékot. Ők a Desert Luxe Kit csomaggal gazdagodnak, amely sivatagi oázis témában tartalmaz beltéri és kültéri bútorokat és dekorációs elemeket.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

The Sims 4

Platform:

Fejlesztő: Maxis

Kiadó: Electronic Arts

Megjelenés:
2014. szeptember 4. PC
2015. február 17. Mac
2017. november 17. PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Shadowguard
Shadowguard [4235]
Nincs 1000 euró az összes DLC, de szoktak lenni egész jó akciók is, plusz egy részük teljesen felesleges is :D Még az én hörcsögtermészetem is kihagyott párat. De különben az alapjátékkal is egész sokáig el lehet szórakozni:-P
Lacko
Lacko [11510]
Remélem a Csili-vili cuccok 2-t, azért bezsákoltad hozzá. :D Enélkül szart sem ér az egész... :P
Baracklekvár
Baracklekvár [1718]
Tökjó. Így már csak - hasamra ütök - 2000 dollárba kerül a teljes játék és nem 2020 dollárba. Mert ingyenes az alapjáték...
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)