25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Közel kétszer akkora terület vár ránk a Marvel's Spider-Man 2-ben, mint az előző részben

Bő egy hónap múlva pókruhába bújhatunk Peter Parkerrel és Miles Moralesszel.

Írta: Dino

Alig több mint egy hónap van hátra a Marvel's Spider-Man 2 megjelenéséig, így érthető, hogy a Sony legújabb State of Play online bemutatójából se maradt ki az Insomniac Games készülő játéka. A közel 4 perces videóban Bryan Intihar kreatívigazgató beszél munkájuk gyümölcséről.

Mindenekelőtt arról, hogy az új epizódban közel kétszer akkora terület vár ránk: New York eddig bejárható manhattani területén kívül Queens és Brooklyn is a pálya része lesz. A hatalmas játéktér bejárásához pedig hálólövési képességünk mellé kapunk a ruhánkon szárnyakat is, amelyek segítségével még gyorsabban közlekedhetünk.

Azt már korábban is megtudhattuk, hogy Peter Parker mellett Miles Morales is irányítható karakter lesz, ráadásul szinte észrevétlenül válthatunk majd kettejük között kalandjaink során. Hőseinkre pedig a fő történeti szál mellett számos mellékes feladat és tevékenység is vár majd. Ezek némelyikét olyan dolgok alapján szúrhatjuk ki, mint például Kraven drónjait látjuk egy felhőkarcoló körül körözni, vagy valahol egy rejtélyes szimbólumot vetítenek az égre. A főellenségek között pedig olyan Marvel-gonoszok várnak majd, mint Kraven, a vadász, valamint Venom.

A játékban 65 ruha vár főszereplőinkre, aki pedig a Digital Deluxe kiadást vásárolja meg, további 10 öltözék közül választhat. Ezeket különböző képregényalkotókkal működtek együtt. Ezeket az alábbi video mutatja be.

A Marvel's Spider-Man 2 október 20-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 5-re.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!