25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Tartalmi bővítést és 2.0-s patchet kap a King Arthur: Knight's Tale

December elején érkeznek az újdonságok a taktikai játékba.

Írta: Dino

Tavaly tavasszal zárult le a King Arthur: Knight’s Tale korai hozzáférési szakasza. A NeocoreGames azonban továbbra se hagyja magára taktikai játékát, idén decemberre pedig új, ingyenes tartalmi bővítéssel és 2.0-s verziószámú patch-csel készülnek hozzá.

A Rising Eclipse vadonatúj küldetésláncot hoz a játékba, amely Avalon Seelie és Unseelie udvaraira fókuszál, és új játékmechanikai elemek mellett egy új épületet is kapunk Camelotban. Az ezzel együtt érkező patchben pedig számos olyan változást eszközölnek, amelyeket a játékosok kértek. Jobban kiegyensúlyozzák az osztályokat és karaktereket, új képességeket vezetnek be, és a bossharcokat is finomítják.

Cikkajánló
King Arthur: Knight’s Tale teszt – Megjelent a NeocoreGames borongós taktikai játéka

King Arthur: Knight’s Tale teszt – Megjelent a NeocoreGames borongós taktikai játéka

Dark fantasy XCOM, amelyben ellenfeleink a Kerekasztal elbukott hősei.

A King Arthur: Knight's Tale 2.0-s frissítése és a Rising Eclipse 2023. december 2-án érkezik. A játék jelenleg PC-re érhető el, de készül a PlayStation 5 és Xbox Series X/S változat is. Ezen felül egy bővítésen is dolgoznak a Neocore műhelyében – ebben a római kilencedik légió kap majd kiemelt szerepet.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

King Arthur: Knight's Tale

Platform:

Fejlesztő: NeocoreGames

Kiadó: NeocoreGames

Megjelenés:
2022. április 26. PC
2024. február 22. PS5, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!