25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Konzolokra tart a King Arthur: Knight's Tale

PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re érkezik a NeocoreGames játéka.

Írta: Dino

15 hónapnyi korai hozzáférésű állapot után tavaly tavasszal jelent meg a NeocoreGames legutóbbi játéka, a King Arthur: Knight's Tale. Ebben az XCOM-jellegű programok körökre osztott taktikai játékmenetét tűzdelte meg RPG-elemekkel a hazai fejlesztőcsapat, Arthur király történetét pedig egy extra csavarral vette alapul. A dark fantasy történet ugyanis Arthur halála után kezdődik, a Kerekasztal lovagjait azonban egy sötét erő élőhalottakként küldi vissza Avalon földjére.

A játékból már kezdetektől fogva terveztek konzolos verziót is, azonban annak megjelenését későbbre ígérték. Most végre megtudtuk, hogy mikor is lesz ez: 2024. február 22-étől lesz elérhető a PlayStation 5 és Xbox Series X/S verzió.

A konzolos játékosok választhatnak majd a Quality és Performance módok közül. Az előbbi 4K-s grafikát nyújt, míg az utóbbinál a magas framerate elérése a fontosabb paraméter. Lehetőség lesz helyi multiplayer játékra, Xboxon pedig achievementek, PS5-ön pedig trófeák várnak majd a játékosokra. PlayStation 5-ön pedig a DualSense kontroller haptikus visszajelzését is kihasználja a program.

A PC-s játékhoz hasonlóan a megjelenést követően is bővülni fog a játék, tartalmilag és funkciókkal egyaránt.

Cikkajánló
King Arthur: Knight’s Tale teszt – Megjelent a NeocoreGames borongós taktikai játéka

King Arthur: Knight’s Tale teszt – Megjelent a NeocoreGames borongós taktikai játéka

Dark fantasy XCOM, amelyben ellenfeleink a Kerekasztal elbukott hősei.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

King Arthur: Knight's Tale

Platform:

Fejlesztő: NeocoreGames

Kiadó: NeocoreGames

Megjelenés:
2022. április 26. PC
2024. február 22. PS5, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!