25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Taxi Life: A City Driving Simulator teszt – Daniel Morales, te vagy az? [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Taxi Life: A City Driving Simulator teszt – Daniel Morales, te vagy az?
Korzózás a spanyol tengerparton.

Lacko
#3 Lacko [11510]
Az a fura, hogy még a fejlesztés elején volt róla szó, hogy ez Uber szimulátor lesz és nem csak utasokat lehet majd szállitani, hanem csomagokat, sőt kaját is...

Válasz erre

Sityi
#2 Sityi [1615]
A Bus Simulatorban a társalgási szint lényegében nem létező fogalom: tulajdonképpen rövidke szellemi mélyrepülésű monológok. Itt viszont egész vállalhatóak a dialógusok, és nagyon meglepett, hogy választható válaszokkal operálhatunk.
Amúgy Thrustmaster T150-nel működött a cucc, de őszintén szólva, nem voltam különösebben lenyűgözve. Működik, de az azért nagyon is érezhető, hogy gamepad volt itt megcélozva, mint fő irányítóeszköz.

Válasz erre

Aryx
#1 Aryx [3514]
a játék nevében ott a Simulator szó, és mivel autókat terelgetünk benne, hát adottnak vélhető, hogy kormánytámogatás azért csak akad. Nos, mint kiderült: ez egyáltalán nem magától értetődő. Eddig írd és mondd: 6 kormány támogatott (3 Logitech és 3 Thrustmaster), és a hivatalos indoklás az, hogy a fejlesztőknek ezek a kormányok álltak a rendelkezésükre.Ez önmagában is eddig év vicce-esélyes.
Másrészt durva, hogy egy 12 éves játék alapjait (ETS2) mai napig nem sikerül kb. senkinek megütni. Holott, ha őszinték akarunk lenni, nem olyan magas az a léc (forgalom AI, stb.).
Ja, és ki nem állhattam a Bus Simulatorban is a folyton pofázó utasokat.

„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.