Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

L.A. Noire - még nincs döntés a folytatásról

A Rockstar jelenleg túl elfoglalt ahhoz, hogy a második részről döntsön.

2012.02.13. 18:39 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Rockstart mostanság nem csak a GTA folytatásáról, hanem az L.A. Noire - esetleges - következő részéről is szokták faggatni a rajongók, a kiadó azonban még bizonytalan abban, hogy mit válaszoljon a kérdésre. A hivatalos honlapon azonban most erről is beszélt a csapat, akik elmondták, hogy bármilyen hihetetlen is, tényleg nem tudják még, hogy folytatni szeretnék-e a nyomozós játékot. Hozzátették, hogy az első részhez nem készítenek több DLC-t, mert túlságosan elfoglaltak a Max Payne 3 és a Grand Theft Auto V fejlesztésével, épp ezért még a második részen sem törték a fejüket. Ez azonban semmit sem jelent - nyugtatták meg a rajongókat - mivel ha fantáziát látnak benne, akkor akár évek múlva is elkészíthetik a folytatást. ■

L.A. Noire (PS3)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
L.A. Noire (PS3)

hozzászólások (11)

balays82
balays82 2012.02.14. 09:01
Nyilván az lenne az ideális állapot, ha a Team Bondi már most folytatáson dolgozna gőzerővel, de az a nem túl hétköznapi dolog esett meg velük, hogy egy sikerjátékba buktak bele. A hírek szerint részben valóban a túlságosan alapos munkavégzésük miatt, ami a Rockstar szerint viszont túl lassú volt. A többi dolgot meg nem tudhatjuk.
Én azonban azt gondolom, hogy a Rockstar csak akkor fog hozzányúlni az L.A. Noire címhez, ha komolyan kezdeni akar majd vele valamit, nem sok értelme van házon belül konkurenciát teremteni a GTA sorozatnak egy egyszerű klónnal, ráadásul a két játék annyira távol áll egymástól, hogy úgysem tudnák ezt lenyomni a játékosok torkán, de legalábbis kockázatos húzás lenne.
Abban bízom, hogy a Team Bondi romjain ki fog nőni egy olyan új fejlesztőcsapat, amelyik megint valami nem annyira hétköznapi játék készítésébe kezd majd bele. A Quantic Dream mellett ők azok, akiknek a játékát akár látatlanban is meg merném venni, de sajnos jelenleg nagyon csendben vannak mindketten, remélem, csak azért, mert az újabb nagy dobásra készülnek.

Amúgy mondok egy meglepőt, szerintem az L.A. Noire és a GTA sem fos.:-)
Lacko
Lacko 2012.02.14. 09:35
Csak vicceltem és a hozzászóló stílusában igyekeztem válaszolni. :D
Amúgy nekem nem tetszik a GTA, de természetesen nem fos, ha ennyien szeretik.
gregmerch
gregmerch 2012.02.14. 09:52
Tudom, hogy a munka oroszlánrészét a Team Bondi végezte, és sajnos az hosszú, idegőrlő fejlesztés következménye is ismert. Ettől függetlenül az ausztrál csapat berkein belül kialakult nem kis széthúzás volt a feloszlás legfőbb oka, ha jól tudom, nem pedig a Rockstar hozzájuk állása. A TB zöme átkerült hozzájuk, a főnök meg néhányadmagával új céget alapított. Azt volna csak jó tudni, hogy a MotionScan technológia kinél maradt? Az sem mellékes, hogy a stáblista 80%-kát a Rockstar vagy alsó hangon is 5 stúdiója teszi ki (na jó, a rengeteg színészt leszámítva :-)).

Én várom a folytatást, de nagyon! Életem egyik legnagyobb játékélményét köszönhetem annak a négy napnak, amikor letoltam ezt a kiváló programot! A Rockstar rosszul megkomponált terméket még nemigen adott ki a kezei közül, maximum nem tetszettek mindenkinek. Én speciel egyik GTA-t sem tudtam néhány óránál tovább nyúzni, pusztán azért, mert borzasztóan kevéssé tudtam azonosulni azok számomra igen ellenszenves szereplőivel. Mindemellett elismerem, hogy a legsikeresebb sorozatok között igen előkelő helyet foglalnak el.

Tény, hogy az esetek 95%-kában a nem az eredeti készítők által elkövetett folytatások a legenyhébben szólva is kegyeletsértőnek minősíthetők az eredeti koncepciókkal és alkotásokkal szemben. Én azért bízom annyira a Rockstarban, hogy ha egyszer a folytatás mellett döntenek, akkor az nem ebbe a kategóriába fog tartozni. Ámen!
balays82
balays82 2012.02.14. 10:13
Egy korábban megjelent hír szerint a MotionScan technológia továbbra is Brendan McNamara vezete kilépő csapat rendelkezésére áll, és a következő játékuknál szélesebb körben szeretnék alkalmazni. Tehát ők biztosan használhatják, de lehet, hogy a Rockstar is.
Lacko
Lacko 2012.02.14. 10:31
Egyetértek.
ajánlott olvasnivaló