Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új trailert kapott a SNOW

A CryEngine által hajtott, nyitott világú síelős játék tavaly október óta érhető el a Steam Early Accessen keresztül. Az új trailer a legújabb változásokat mutatja be.

2014.01.25. 13:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly októberben mi is kipróbáltuk a síelős, snowboadozós játék, a SNOW akkor frissen megjelent korai változatát, amely alatt a CryEngine dolgozik. A játékosok egy hatalmas nyitott világban száguldozhatnak a legkülönfélébb hegyoldalakon, ráadásul mindezt számtalan valós világmárka ruháiba bújva tehetik. A fejlesztők tavaly októberben tették minden érdeklődő számára elérhetővé a játék korai változatát, amelyen az óta számos változtatást hajtottak végre. Többek között megérkezett a többjátékos mód, kibővültek a beállítási lehetőségek, a játékon belül is lehet szerkeszteni karakterünket, de javítottak a fél cső játékmenetén is.
A fejlesztők a napokban egy új trailert is közzétettek, amelyben a fontosabb változtatásokat mutatják be. A SNOW egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, addig is a Steam áruházán keresztül szerezhető be a korai változat. ■

SNOW
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
SNOW

hozzászólások (5)

gregmerch
gregmerch 2014.01.25. 13:22
Elég fura, hogy a srác bokáig a hóban síel, léccel az alatt...
Dino
Dino 2014.01.25. 14:15
Pedig szokás olyat is: lásd itt. Mondjuk itt sajnos nem erről van szó (ahogy pedig a zászló letűzése után is simán forog egyhelyben a léccel, az különösen fura :D )
gregmerch
gregmerch 2014.01.25. 14:24
Na igen, de itt az nem így hatott. Jó a koncepció, de van még mit javítani rajta. Erre céloztam :-).
HunLevente92
HunLevente92 2014.01.26. 17:56
kurva szánalmas igen, hogy a hó alatt megy az egész... Szerintem ezt ma simán meg lehet oldani, lusta banda...
GeryG
GeryG 2014.01.26. 18:10
Akkor engem a minimalista animációk már jobban zavarnak. Emberünk kb. úgy siklik azon a hegyoldalon mint egy próbababa.
De azért érdemes szem előtt tartani, hogy mégiscsak egy early access játékot látunk, vagyis egy bétát. A végleges változatig még ezeket a hibákat lehet javítani. :)
ajánlott olvasnivaló