Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Megérkezett a Warcraft mozifilm trailere

Két perc a készülő fantasy filmből.

2015.11.06. 22:07 | szerző: Dino | kategória: Mozi

2016. június 10-én kerül a mozikba a Warcraft mozifilm, a Blizzard népszerű fantasy univerzumában játszódó akció-fantasy. Most megérkezett a Legendary filmstúdió alkotásának első trailere, íme! ■

Kulcsszavak: BlizzCon 2015

hozzászólások (9)

LiT
LiT 2015.11.07. 23:51
Kuka.
szbszig
szbszig 2015.11.07. 23:57
Mondjuk nekem az új WoW-trailer legalább annyira bejön, mint a film trailere. Látványos, epic csata, epic narráció, két ismert karakter (Varian Wrynn és Sylvanas)... :love:

Ezekhez kicseszettül értettek mindig is. Mindegyik játékukban nagyon szerettem a Blizzard által készített átvezető animációkat. A minőség és a hangulat mindig maximálisan ott volt. Igazából nekem az élőszereplősség nem is hiányozna, az lenne igazán tökéletes, ha a filmet ők készítették volna ilyen stílusban végig. De hát ilyet nem lehet elvárni egy játékkészítő stúdiótól, gondolom, meg egy jelentős réteget úgy nem is lehetne bevonzani a mozikba valószínűleg...
david139
david139 2015.11.08. 00:53
Köszönjük Emese.
Aryx
Aryx 2015.11.08. 11:09
hú én tegnap-tegnap előtt néztem meg ezt a trailert hang nélkül*, de őszintén meglepődtem azon, h mennyire nem szar. bár már nem érdekel a Warcraft (az a Warcraft III idején volt), de ezt a filmet most elkezdtem figyelemmel kísérni. vicces amúgy, h facebookon meg más blogokon a trailer előtt mindenki oda-vissza volt az élvezettől, most meg a sok marha pofára esett, mintha valami Gyűrűk Urát vártak volna, vagy valami. :D meg ilyen "bezzeg az Avatarban"-féle kommenteket is láttam. :D engem még a cgi sem zavart a trailer alatt, a Warcraft-videókban is így néztek ki az orkok (az emberek mondjuk lehetnének cgi-sebbek), a csaták meg jó RTS-esek lesznek. külön jó pont, hogy nem akarták a későbbi kentaur meg night elfeket belekeverni, hanem az Orcs & Humans vonalat választották. így lehet rá esély, hogy egy mindenki számára emészthető, "Warcraft Begins" filmet össze tudnak hozni, amit egyszer (reméljük) meg is lehet nézni - és végül is ez volt a cél, nem?

_________
*amúgy is minden fantasy film trailerében ugyanezeket a "sötét erők közelegnek"-beszólásokat vágják le, nem hinném, h ez alapján kéne ítélni.
ivanova36
ivanova36 2015.11.09. 12:10
A cél az egy bárki számára emészthető a warcraft világába bevezetést nyújtó film volt. Elméletileg. Kérdés hogy ez mennyire fog sikerülni egy ilyen bele a közepébe és majd utána kibontjuk az előzményeket, utózmányokat, 1-2 időutazásosdival megfűszerezve.

Tény hogy nehéz lett volna rendesen kezdeni, hála a pár időutazós történetnek aminek megvolt a maga következménye.

Szerintem jobb lett volna ha a night elfek és a lángoló légió első háborújának a történetével kezdik, 1, akár két filmmel bemutatni a lángoló légió első eljövetelének következményeit, és utána Azeroth alakulását, emberi birodalmak kialakulása, mágia használat, trollok emelkedése és bukása, stb...majd áttérni az orkok eredetére, Draenor eredeti történéseire, és az orkok szemszögéből bemutatni az átkelést a dark portalon, majd végig Stowmwind bukásáig. Utána lehetne az emberek reakciót és az orkok elleni hadjáratot bemutatni, végül vissza a dark portálon a túloldalra. Ahogy a könyvek is végigmentek az eseményeken.

Viszont furcsa hogy nem a filmet dolgozza fel a következő kiegészítő, illetve hogy a kieg megjelenését a film körülre időzítették.
Így adva lesz egy film ami warcraft, és egy wow kieg, ami között nem nagyon van szoros kapcsolat, lévén eléggé sok idő eltelt a két cselekmény között.

szbszig: köszönöm a linket, belekezdtem. Viszont helyenként pontatlan, vagy csak a könyveket nem veszi figyelembe, vagy mikor készült még nem voltak kint a könyvek, és azóta meg nem frissült, így érdemes némileg fenntartással olvasni az ott leírtakat, de ezek ellenére tisztes munka.
ajánlott olvasnivaló