Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Távol-Keletre vihet a következő Assassin's Creed epizód?

Távol-Keletre vihet a következő Assassin's Creed epizód?

A pletykák szerint Dynasty munkacímmel folynak az új rész munkálatai.

2018.02.05. 12:12 | szerző: Dino | kategória: Játék

A PlayStation Universe értesülései szerint elképzelhető, hogy Kínába vagy Japánba visz majd a következő Assassin's Creed epizód. A lap egy - természetesen meg nem nevezett - volt Technicolor alkalmazottra hivatkozva állítja, hogy az új epizód a Dynasty címet viseli. Ez alapján valószínűsítik a hírben, hogy Kínában vagy esetleg Japánban játszódik majd ez a rész, hiszen ezekben a távol-keleti országokban voltak a nemzetközileg is legismertebb uralkodódinasztiák.

Emlékezzünk vissza, az Assassin's Creed Originsről is először csak pletykák voltak 2016 elején, amikor Empire munkacím alatt hivatkoztak egy Egyiptomban játszódó epizódra, és a helyszín végül tényleg bejött. Kína már szerepelt egy Assassin's Creed mellékágban: az Assassin's Creed Chronicles trilógia első része vitt el a Ming dinasztia bukásának idejére, a XVI. századba. Tavaly ősszel pedig pár grafikai terv szivárgott ki, amelyek alapján Japánt lehet helyszínnek tippelni, ha ezek tényleg az új részhez készültek.

Fontos kihangsúlyozni persze, hogy mindez csak spekuláció, így akár teljesen téves információ is lehet mind a munkacím, mind a helyszín. Mindenesetre kíváncsian várjuk, mikor jelenti be a Ubisoft a következő Assassin's Creed epizódot. Ti melyik helyszínnek örülnétek legjobban? ■

hozzászólások (12)

davkar9
davkar9 2018.02.05. 14:50
Összességében unalmas és céltalan lett az Origin, de az íjat jól megcsinálták. Arra pedig simán fel lehetne építeni egy mongol AC-t (mintha az AC2 sírban is lett volna valami korszakba illő figura), akivel aztán el lehet látogatni különféle ázsiai helyekre.

A nemrég megjelent első dlc elég langyos lett, a 2. csak drogtúrás mese-egyiptomi kaland lesz, szóval nem tartom kizártnak, hogy Banyek és Aya kalandját itt le is zárták.
Peace
Peace 2018.02.05. 15:35
Nem is lenne baj, ha le lenne zárva. Én DLC-kre már nem fizettem be és szerintem nem is fogok.
davkar9
davkar9 2018.02.05. 17:02
Ahogy a topicban is írtam, a gold mellé belefért, de külön nem érte volna meg.

Továbbra is az a fő baj, hogy nem tudják mit akarnak. Ide kidolgozott x éves/játékos tervek kellenének. A jelek szerint viszont mindig csak kihúznak a kalapból egy korszakot, átnézik milyen neves személyt lehetne betolni a főhős mellé, a jelen szálra pedig (ha éppen van) adnak egy újabb teasert a már meglévő teaser mellé. A 6. évet kezdjük, de szerintem még mindig nincs ötletük, hogy mit lehetne kezdeni Junoval...:-X
GustyX
GustyX 2018.02.05. 20:13
Kína.
Egy AC fajta játékba szerintem illene a kínai környezet, meg a kung-fu is. Bár valószínűleg ez utóbbi nem lenne olyan hangsúlyos, mint ahogy én szeretném.
ivanova36
ivanova36 2018.02.05. 20:14
Nem játszottam még az Originssel és egyelőre nem is tervezem. Legalábbis addig nem, míg ki nem derül hogyan lesz a folytatás. Elég volt hogy "trilógiának" van bejelentve egy játék, és közben elmeszelik a folytatását és ott egy 1/3 történet, abbahagyva, ahogy a ME:A esetében történt.

Megvárom míg valami biztos infó meg nem jelenik róla.

Persze, feudális japán, vagy Kína alapítása, esetleg egy 1200-as évek koreája is nagyon jó helyszín lenne 1-1-1 AC játéknak, de szerintem nem az egyiptomi szál után. Maradjanak a Földközi tenger környékén, és ha azt kiadták, akkor menjenek tovább más területre. Ez így is 3-6 év mire elkészül, bőven lehet hosszútávra tervezni, ha akarnak.

Ki tudja, lehet a pusztakezes harc is majd szerepet kap. Érdekes játékmeneti elem lenne, hogy lefegyvereznek és ki kellene fegyvertelenül szabadulni.
ajánlott olvasnivaló