Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kingdoms of Amalur: Reckoning

A THQ Nordic kezébe kerültek a Kingdoms of Amalur jogai

Feltételezhetően folytatást kap valamikor az egykori 38 Studios RPG-je.

2018.09.06. 22:30 | szerző: Dino | kategória: Játék

A 38 Studios egyetlen megjelent játéka volt a 2012-es Kingdoms of Amalur: Reckoning, amely elég szép értékeléseket kapott világszerte (nálunk is elég pozitívan írt róla gregmerch kollégánk). A fejlesztőcég ennek ellenére alig pár hónappal a játék megjelenése után csődbe ment, és még az FBI is nyomozást indított ellenük.

Az IP azonban megmaradt - így többek közt az a több mint 10 ezer évet lefedő háttérsztori, amelyet R.A. Salvatore írt a játék univerzumához -, és a különböző jogokat mostanában lelkesen felvásárló THQ Nordic erre is lecsapott. (A gamescomon jelentették ugye be, hogy a Desperadoshoz készítenek folytatást, de náluk landoltak korábban a Jagged Alliance széria és a Titan Quest jogai is.) A Kingdoms of Amalur mellé pedig megkapták a 38 Studios másik, be nem fejezett projektjének, a Copernicus munkacím alatt készülő MMORPG-nek is a jogait.

Azt egyelőre nem tudni, mit fog kezdeni a THQ Nordic a Kingdoms of Amalurral, de eddigi tevékenységük alapján vagy felújított változatot kapunk belőle a mai gépekre, vagy folytatás jön - esetleg mindkettő (bár a megengedő vagy miatt ezt igazából felesleges hozzátenni ;-) ). De még az is lehet, hogy egész más stílusban használják fel az RPG univerzumát. ■

Kingdoms of Amalur: Reckoning
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Kingdoms of Amalur: Reckoning

hozzászólások (3)

GustyX
GustyX 2018.09.07. 08:25
Folytatást, de legalább egy felújított változatot, amely tartalmazza a tervezett, de be nem fejezett javítást is!!!
Insta buy lesz, akármelyik:)
Peace
Peace 2018.09.07. 08:52
Most megnéztem egy videót róla...emlékszem az elején erre a toronyból kimenekülésre, de másra nem igen. Szerintem ezt én rövid úton abbahagytam. Nagyon nem volt képes megfogni semmivel...
Shadowguard
Shadowguard 2018.09.07. 09:18
Igen, anno én is így voltam vele, nem igazán fogott meg az eleje. Aztán ismerősöm rábeszélt, hogy igenis jó játék és egy ponton túl tényleg az lett. Mondjuk sok függ a választott fegyvertől. Faeblade nekem nagyon adta.
Nemrég gondolkoztam is rajta, hogy elő kellene szedni, de most találtam mást :D
ajánlott olvasnivaló