Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Red Dead Redemption 2

PC-re is megjelenik a Red Dead Redemption 2

És nem is kell túl sokat várni rá.

2019.10.04. 17:01 | Dino | kategória: Játék

Gyakorlatilag már a bejelentés utáni időszakban folyamatosan jöttek a pletykák a Red Dead Redemption 2 PC-s változatáról. Hol egy LinkedIn profil, hol a mobilalkalmazás, hol egy kétes valóságtartalmú video borzolta a kedélyeket, de hivatalos információ nem érkezett a Rockstar részéről a számítógépes verziót illetően. Egészen mostanáig.

A Rockstar Games ugyanis saját weboldalán tette közzé a hírt, miszerint 2019. november 5-én megjelenik a Red Dead Redemption 2 PC-s változata. Ráadásul bővített verziót kapunk, új küldetésekkel, rejtekhelyekkel és fegyverekkel. Természetesen megkapjuk vele a Red Dead Online hozzáférést is.

Cikkajánló
Red Dead Redemption 2 gépigény és extra tartalmak
A Rockstar Games szűk egy hónappal a PC-s premier előtt elkezdte csepegtetni a fontos információkat.
» Olvasd el!

Mindazok pedig, akik a Rockstar Games Launcherben október 9-22. között rendelik elő a játékot, két ajándék játékot választhatnak az alábbiak közül:

 • Grand Theft Auto III
 • Grand Theft Auto: Vice City
 • Grand Theft Auto: San Andreas
 • Bully: Scholarship Edition
 • L.A. Noire: The Complete Edition
 • Max Payne 3: The Complete Edition

Emellett az alábbi bónuszok is járnak a Rockstarnál előrendelőkre:

 • Törvényen kívüli túlélőkészlet a sztori módhoz
 • War Horse a sztori módhoz
 • Kincses térkép ( sztori módhoz
 • Bónusz készpénz a sztori módhoz
 • 50 aranyrúd a Red Dead Online-ban

Október 8-áig pedig még a Grand Theft Auto: San Andreas jár mindazoknak, akik regisztrálják magukat a Rockstar Game Launcherben.

Cikkajánló
Ingyen GTA: San Andreasszal rajtolt a Rockstar Games Launcher
A Rockstar Games átkeresztelte és picit kibővítette a Social Club szolgáltatást, amelynek letöltéséért most ingyen kapjuk meg a GTA széria egyik klasszikusát.
» Olvasd el!

FRISSÍTÉS: További infókat tett közzé a Rockstar a játékkal kapcsolatosan. Október 23-ától az Epic Games Store, a Greenman Gaming és a Humble Store oldalán is előrendelhető lesz a Red Dead Redemption 2 (aki ezeken a helyeken adja le előrendelést, 25 aranyrudat kap a Red Dead Online-ban), decembertől pedig Steamen is megvásárolható lesz. ■

Red Dead Redemption 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Red Dead Redemption 2

hozzászólások (97)

RAI*DEN
RAI*DEN 2019.11.08. 19:59
Ha emlékezetem nem csal, simán el lehet jutni oda a küldetés indításához. Rég volt már, nem emlékszem pontosan, szerintem simán csak menj oda :) Az rémlik, hogy én is fostam egy kicsit az odameneteltől :)
Peace
Peace 2019.11.09. 07:55
No para!!! Csak menj oda. Nem lesz gond.
Lacko
Lacko 2019.11.09. 08:33
@Peace, Raiden: kösz a biztatást srácok! Azért ez egy rohadt jó játék ha úgy beleélem magam, hogy ennyire fosok... ;)
Peace
Peace 2019.11.09. 10:00
Kegyetlenül csúcs a játék!!!! Hajrá hajrá!!!
Lacko
Lacko 2019.11.10. 17:35
Na azért nem volt trivi. A gázlónál, ahol át lehet kelni Blackwater-be várt egy csomó sheriff (vagy Pinkerton, ebben nem vagyok biztos). Meg kellett várni, amíg elporoszkálnak és utána is ügyelni kellett, hogy elkerüljem őket, mielőtt a feladathoz érek. De tényleg nem volt nehéz, csak nem a kijelölt úton kellett menni, hanem a kertek alatt.

Craft kérdés:
Egyelőre csak tarisznyákat tudok (tudnék) craftolni, de nem megy. Lelőttem egy csomó perfect elk-et és buck-ot, de egyik perfect bőrt sem jelöli a craftolásnál, hogy használhatnám. Először azt hittem legendary kell, de látom ám, hogy sima perfect, az meg csomó van.
Azt nem értem, hogy sok féle elk és buck rohangál a terepen. De a craft menüben nem nevezi meg a fajtát, csak, hogy elk meg buck. Mit csinálok rosszul?
ajánlott olvasnivaló