Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Red Dead Redemption 2

PC-re is megjelenik a Red Dead Redemption 2

És nem is kell túl sokat várni rá.

2019.10.04. 17:01 | szerző: Dino | kategória: Játék

Gyakorlatilag már a bejelentés utáni időszakban folyamatosan jöttek a pletykák a Red Dead Redemption 2 PC-s változatáról. Hol egy LinkedIn profil, hol a mobilalkalmazás, hol egy kétes valóságtartalmú video borzolta a kedélyeket, de hivatalos információ nem érkezett a Rockstar részéről a számítógépes verziót illetően. Egészen mostanáig.

A Rockstar Games ugyanis saját weboldalán tette közzé a hírt, miszerint 2019. november 5-én megjelenik a Red Dead Redemption 2 PC-s változata. Ráadásul bővített verziót kapunk, új küldetésekkel, rejtekhelyekkel és fegyverekkel. Természetesen megkapjuk vele a Red Dead Online hozzáférést is.

Cikkajánló
Red Dead Redemption 2 gépigény és extra tartalmak
A Rockstar Games szűk egy hónappal a PC-s premier előtt elkezdte csepegtetni a fontos információkat.
» Olvasd el!

Mindazok pedig, akik a Rockstar Games Launcherben október 9-22. között rendelik elő a játékot, két ajándék játékot választhatnak az alábbiak közül:

 • Grand Theft Auto III
 • Grand Theft Auto: Vice City
 • Grand Theft Auto: San Andreas
 • Bully: Scholarship Edition
 • L.A. Noire: The Complete Edition
 • Max Payne 3: The Complete Edition

Emellett az alábbi bónuszok is járnak a Rockstarnál előrendelőkre:

 • Törvényen kívüli túlélőkészlet a sztori módhoz
 • War Horse a sztori módhoz
 • Kincses térkép ( sztori módhoz
 • Bónusz készpénz a sztori módhoz
 • 50 aranyrúd a Red Dead Online-ban

Október 8-áig pedig még a Grand Theft Auto: San Andreas jár mindazoknak, akik regisztrálják magukat a Rockstar Game Launcherben.

Cikkajánló
Ingyen GTA: San Andreasszal rajtolt a Rockstar Games Launcher
A Rockstar Games átkeresztelte és picit kibővítette a Social Club szolgáltatást, amelynek letöltéséért most ingyen kapjuk meg a GTA széria egyik klasszikusát.
» Olvasd el!

FRISSÍTÉS: További infókat tett közzé a Rockstar a játékkal kapcsolatosan. Október 23-ától az Epic Games Store, a Greenman Gaming és a Humble Store oldalán is előrendelhető lesz a Red Dead Redemption 2 (aki ezeken a helyeken adja le előrendelést, 25 aranyrudat kap a Red Dead Online-ban), decembertől pedig Steamen is megvásárolható lesz. ■

Red Dead Redemption 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Red Dead Redemption 2

hozzászólások (45)

Skorpio90
Skorpio90 2019.10.11. 22:30
Mi tagadás, számolom a napokat. Nem is tudom, mikor volt utoljára ilyen játék, amit ennyire vártam.
Peace
Peace 2019.10.12. 12:08
Meg tudom érteni!!!! Én lemaradtam a hype-ról meg ugye esélytelenek nyugalmával üldögéltem otthon, hogy PC-re úgysem érkezik. Aztán végigvittem az első részt PS Now-val, amikor megvettem a PS4 PRO-t és azonnal ment is az előrendelés!!! Elképesztően vártam és nem kellett csalódnom! :love:
Creativ3Form
Creativ3Form 2019.10.12. 14:29
Csatlakozom Peace kollégához, fantasztikus játék. Olyan szinten el lehet veszni benne, hogy csak úgy repülnek bele az órák. Nekem bőven 100 felett volt a belefektetett órák száma, mire elértem a stáblistát. :-) Beszerzem majd PC-re is, és magamat ismerve, simán belerakok újabb 100 órát. :-D
Skorpio90
Skorpio90 2019.10.14. 11:37
Nem is tudom, mit várok jobban. Egyrészt a sztorit, a Rockstarnál nagyon jó írók vannak, és most olyanra vetemedtem, amit soha nem csináltam: apránként végigülöm Youtube-on az első rész végigjátszását, hogy valamennyire képben legyek, haverom mondta, hogy annak ismerete nélkül nem üt akkorát a történet. Másrészt nagyon kíváncsi vagyok a fegyverpornóra :D Nagyon tetszik, hogy végig lehet szemlélni manuálisan minden fegyvert, apránként lehet cicomázni, és külön jó mókának tűnik (és remélem, nem válik idegesítővé), hogy kétszer kell gombot nyomni a csőre töltéshez és lövéséhez. A multiról vegyeseket hallottam, a GTA Online-nal 10 percet játszottam, nem kötött le, de itt, úgy látom, hogy a battle royale meg hasonlók mellett van coop mód? Szóval NPC-k adják a küldiket, amiket lehet egyedül, meg bandába verődva csinálni? Arra barátommal befizetek. A grafika meg sokadlagos szempont, de gyönyörűen néz ki.
Peace
Peace 2019.10.14. 12:10
PS Now-val végig tudod tolni az első részt! Megéri!!! ;-)

Online résszel játszottam vagy fél órát. Ki is léptem. Nem érdekelt soha, GTA online részével sem játszottam.
ajánlott olvasnivaló