Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Operencia: The Stolen Sun

Új platformokra érkezik az Operencia: The Stolen Sun

PlayStation 4-re és Switchre is megjelenik a magyar dungeon crawler, valamint Steamen és GoG-on is elérhető lesz.

2020.02.12. 21:24 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Zen Studiostól az elmúlt években már megszokhattuk, hogy fő profiljuk, a flipperjátékok készítése mellett egy-egy más műfajban is kipróbálják magukat. Kaptunk már tőlük például ritmusjátékot, a KickBeatet, valamint egyfajta tower defense-t is, a CastleStormot. Tavaly pedig ismét új terepre merészkedtek: egy dungeon crawlert készítettek, amelynek alapját a közép-európai folklór adta.

Az Operencia: The Stolen Sun pedig jött, látott és győzött - elég szép kritikákat kapott elég sok helyen. A 2019. márciusi megjelenés Xbox One-ra és PC-re hozta el a játékot, utóbbinál azonban egyelőre csak az Epic Games Store kínálatába. Kisebb "szépséghiba" volt még, hogy hazai fejlesztés ellenére magyar nyelv nem került a játékba, azonban két hónappal később ezt a hiányosságot pótolták a Zen munkatársai.

Most pedig megérkezett a hír, hogy további platformokra, illetve más digitális áruházakban is megjelenik a játék. Idén március 31-étől egyrészt elérhető lesz a PlayStation 4-es és a Nintendo Switches változat is, emellett pedig a Steam és a GoG.com virtuális polcaira is felkerül az Operencia.

Akit tehát eddig csak a platform vagy a digitális áruház tartott vissza ettől a remek kis játéktól, hamarosan belevetheti magát Operencia világába, megmászhatja a Világfát, és akár Déva várába is elmerészkedhet.

Cikkajánló
Operencia: The Stolen Sun teszt – Mitikus kaland magyar módra
Odaadás, profizmus és magyar téma. Kell ennél több?
» Olvasd el!

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Operencia: The Stolen Sun
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Operencia: The Stolen Sun

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló