Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jön a Mafia II és Mafia III felújított kiadása?

Jön a Mafia II és Mafia III felújított kiadása?

Egyelőre csak pletyka, de tajvani korhatár-besoroló hivatal oldalán már szerepel a két játék Definitive Edition változata.

2020.04.07. 15:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Mafia trilógia még az ezredforduló idején indult világhódító útjára, és sokak szerint máig az első rész a legemlékezetesebb, amely lassan már húsz éves! A Mafia II-re egészen 2010-ig kellett várnia a rajongónak, és bár sok ötletes megoldással és egy jól összerakott történettel rendelkezett, akkora sikert nem aratott mint közel egy évtizeddel korábbi elődje. Végül 2016-ban vált trilógiává a franchise, de a Hangar 13 stúdiójában készült, a ’60-as években játszódó Mafia III messze nem tudta azt a hangulatot nyújtani, mint az első két rész a maguk idejében. Ettől függetlenül persze nem volt rossz játék.

Cikkajánló
Nyolc év után megérkezett végre a Mafia folytatása.
» Olvasd el!

A rajongók bizonyosan örülnének egy az elődökhöz méltó negyedik résznek, de ha azt nem is, legalább az első játékok felújításának, esetleg remake-jének. Egyelőre sajnos ezekről nincs hír, arról viszont igen, hogy készülhet a Mafia II és a Mafia III Definitive Edition változata. Már tavaly is voltak hasonló pletykák, most viszont a dél-koreai és tajvani korhatár-besoroló hivatalok oldalán bukkantak rá szemfüles rajongók a játékok bejegyzéseire. A fejlesztést a harmadik részt is készítő Hangar 13 végezheti PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ennyiből persze messzemenő következtetéseket levonni még balgaság volna, de nem zörög a haraszt ugyebár…

Cikkajánló
New Bordeaux utcáin jártam, a ’60-as évek végén.
» Olvasd el!

A széria jogait birtokló Take-Two korábban egy jelentésében már ejtett szót róla, hogy több olyan projektjük is formálódik a háttérben, amelyekről eddig nem beszélhettek, de a következő hónapokban hallani fogunk róluk. ■

hozzászólások (9)

GeryG
GeryG 2020.04.07. 17:23
Bizony, én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Az első két rész maximálisan megérdemelne egy RE2 szintű remake-t, a kettőt (mivel van kapcsolat a sztorik közt) akár egy bundle-ben adhatnák is. :)
sipec
sipec 2020.04.07. 17:26
china town
david139
david139 2020.04.07. 21:01
A Mafia 3-at aztán hova újítják? Annyira nem régi meg hát szar is.
Lacko
Lacko 2020.04.07. 21:57
Én is szoktam hallgatni a Mafia 1 zenéit. A csengőhangom is abból van.
De a 2. rész zenéi is rohadt jók még.
szbszig
szbszig 2020.04.07. 23:23
Én komolyan beszarok, hogy alig hároméves játéknak már a felújított kiadását árulják – jó pénzért, gondolom.
ajánlott olvasnivaló