Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Surgeon Simulator 2

5 perc a Surgeon Simulator 2-ből

Kicsit jobban is bemutatták a mókás sebészjátékot.

2020.06.26. 10:19 | Dino | kategória: Játék

Két héttel ezelőtt mondta be a kórházi hangosbemondóba a Bossa Studios, hogy folytatást kap orvosilag egy cseppet sem hiteles sebészeti szimulátoruk, és augusztusban jelenik meg a Surgeon Simulator 2. Most pedig egy friss, ötperces videóban mutattak kicsivel többet a játékból.

A hét évvel ezelőtti Surgeon Simulator ügyetlen irányításával egy pillanatig se próbálta komolyan venni magát, és a fejlesztők most erre próbálnak még egy lapáttal rátenni. A videóból ugyanis egyértelműen látszik, hogy a humoros vonalat erősítik még tovább, fő újdonságként pedig kooperatív operációval bővítve a receptet.

Ezúttal nem csak lebegő kezek leszünk, hanem teljes testtel rendelkező orvosok, de továbbra is first-person nézetből követve az eseményeket. Csapatunkkal pedig megpróbálhatunk segíteni a betegeken, de a friss video tanúsága szerint több esélyünk lesz barbár módon megszabadítani páciensünket a testrészeitől.

A Bossa Labs Creation Mode-ban pedig saját magunk alakíthatjuk ki műtőnket, de akár bowlingpályát is létrehozhatunk - ugyanazokkal az eszközökkel, amelyeket maguk a fejlesztők is használnak a program készítése során. Munkánkat pedig természetesen megoszthatjuk a többi játékossal is.

A Surgeon Simulator 2 idén augusztusban kerül a boltokba, egyelőre PC-re, Epic Games Store-exkluzív megjelenésként. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

A hírben szereplő linkekre kattintva a PlayDome-ot is támogathatod vásárlás során az Epic Games Store partnerprogramján keresztül.

Surgeon Simulator 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Surgeon Simulator 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló