Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Ismét csúszik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

További időre van szüksége a fejlesztőknek a vámpíros akció-RPG befejezéséhez.

2020.08.12. 07:33 | Dino | kategória: Játék

Tavaly tavasszal sok rajongó szívét dobogtatta meg a Paradox Interactive bejelentése, miszerint folytatást kap a Troika Games 2004-es vámpíros akció-RPG-je, a Vampire: The Masquerade - Bloodlines. A Hardsuit Labs azonban már tavaly év végé további időt kért a fejlesztés befejezéséhez, most pedig újabb csúszásról adtak hírt.

A csapat ugyanis annak érdekében, hogy "elérjék a saját maguk által kitűzött minőségi szintet, meghozta a nehéz döntést, miszerint több időre van szükségük". A fejlesztőcsapat részéről Andy Kipling, a kiadótól pedig Jakob Munthe által jegyzett közleményben hozzátették: : "Ez azt jelenti, hogy a 2020-as megjelenés nem lehetséges. A megjelenés eltolása egyike a változásoknak, amit annak érdekében teszünk, hogy a legjobb játékélményt nyújthassuk."

Arról, hogy mikor várható a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 megjelenése, valamint hogy milyen szervezeti változásokat hajtanak végre a céljuk elérése érdekében, az elkövetkező hónapokban fognak majd hírt adni. Egyelőre annyi derült ki, hogy 2021-et célozták meg a kiadással.

A játék a 2004-es epizód folytatása lesz, pár évvel az előző rész után játszódó történettel, azonban új helyszínnel, Seattle-vel. A sztoriról az eredeti játék designere és írója, Brian Mitsoda gondoskodik. Természetesen ezúttal is egy vámpírt irányítgatunk, és lopakodás és közelharc egyaránt vár majd ránk, számos vámpírképességgel kiegészítve.

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re készül. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló