25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ismét két játékot ad ajándékba az Epic Games Store

A Yooka-Laylee, a Banjo-Kazooie szellemi örököse az egyik.

Írta: Dino

A Rare 10 éven át tartó népszerű platformer-szériája volt a Banjo-Kazooie, amelynek szellemi örökösét 2017-ben adta ki a csapat egykori tagjai által gründolt Playtonic Games. A Yooka-Laylee a nagy elődhöz hasonlóan két főhőssel operált, azonban a mackó-madár párost egy kaméleon és egy denevér váltotta fel.

Az eredmény egy kellemes, de inkább átlagosnak nevezhető játék lett, amely két és fél évvel később folytatást (pontosabban spin-offot) is kapott, Yooka-Laylee and the Impossible Lair címmel.

Cikkajánló
Yooka-Laylee

Yooka-Laylee

Jutka és Lali a ‘90-es évek hangulatát varázsolják elénk.

Ennyi bevezető után pedig térjünk a tárgyra! Az Epic Games Store mostantól egy héten keresztül az első Yooka-Laylee játékot adja ajándékba.

Azonban ezen a héten se egy, hanem rögtön két játékhoz juthatunk az EGS-en ingyen: a másik a Void Bastards címet viseli, műfaját tekintve pedig egy shooter, amelyben azonban a stratégia is szerepet kap.

A mostani két játék augusztus 26-án délután 5 óráig adható hozzá fiókunkhoz teljesen ingyen, utána pedig az Automachef váltja majd ezeket.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!