25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Három Tomb Raider játékot ad év végi ajándékul az Epic Games Store

A 2010-es évek reboot-trilógiájához juthatunk most ingyen.

Írta: Dino 2 hozzászólás

Három Tomb Raider játékot ad év végi ajándékul az Epic Games Store

Az elmúlt kb. két hét során napról napra más játékot adott ingyen az Epic Games Store. A széria megkoronázásául pedig igen komoly ajándékot kaptunk tőlük az év végére: a Tomb Raider széria 2013-ban indult reboot-trilógiájának mindhárom epizódját behúzhatjuk EGS-fiókunkba.

Az első a Tomb Raider, amelyről így írt GeryG kollégánk 2013-ban:
"A Crystal Dynamics játékát nyugodtan be lehet tenni a lexikonba illusztrációnak a tökéletes reboot címszó mellé. Az egyszemélyes mód kiváló, a történet – bár néhol kiszámítható – végig lebilincselő. A látvány pazar, a hibákat pedig jó eséllyel néhány patch orvosolni fogja. A többjátékos módot kár volt erőltetni, mert csak ront az összképen, de talán a folytatásnál már tanulnak a hibákból. Mert az, hogy lesz folytatás, egészen biztos. Már csak az a kérdés, hogy képesek lesznek-e felülmúlni ezt a részt..."
Ajándékba a Game of the Year kiadást adják, amely a Tomb of the Lost Adventurer DLC-t, valamint 6 single player ruhát tartalmaz bónusznak.

Cikkajánló
Tomb Raider

Tomb Raider

Túlélő született.

A második fejezet a Rise of the Tomb Raider, amelyről igen rendhagyó ismertető született gregmerch tollából 2015 végén. Így zárta sorait: "A legtöbben, főleg vetélytársaim azonban így ismernek: Lara Croft, a sírrabló. Nekik üzenem, hogy ne aggódjanak, még biztosan hallani fognak felőlem!"
A trilógia második felvonása minden tekintetben nagyobb és szerteágazóbb lett, mint az előző rész, gyönyörű kidolgozás és remek hangulat jellemezte, bár néhány bug maradt benne, és néha déjà vu érzés kerítette hatalmába az embert.
Az ajándék a 20 Year Celebration kiadás, az alapjáték mellett a Season Pass tartalmaival.

Cikkajánló
Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider

A nevem Croft. Lara Croft. Az egyik legnagyobb érved vagyok egy Xbox azonnali beszerzése mellett.

A legutóbbi rész pedig a 2018-as Shadow of the Tomb Raider volt, amelytől már lehet, hogy az előzmények ismeretében túl sokat várt gregmerch kollégánk: "Habár valóban tudott valamivel többet és jobbat nyújtani az előző részeknél, mindezt nagyon, talán túlságosan is ismerős játékelemekben tette." - írta, de aztán így zárta a cikket: "Záró gondolatként szeretném nyomatékosan leszögezni, hogy minden morgásom ellenére sokkal édesebb az a bizonyos íz, mint keserű, mert bizony ez a játék minden rajongó gyűjteményében ott kell szerepeljen, méghozzá igen előkelő helyen."
Az ingyen kapott változat a Definitive Edition, benne hét DLC-s kihívás sírral, valamint az összes letölthető fegyverrel, ruhával és képességgel.

Cikkajánló
Shadow of the Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider

„Welcome to the jungle, we’ve got fun and games!” – avagy a két füstölgő stukkercső újra Peruban villámlik.

A három Tomb Raider játékot január 6-án délután 5 óráig adhatjuk fiókunkhoz, utána a Gods Will Fallal folytatódik az ismét hetente történő ajándékosztás.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Gobiakos
Gobiakos [13218]
Ezeknek most kifejezetten örülök, mivel a három játékból eddig csak az elsőt játszottam végig, a másodikba belekezdtem, de nem ment végig nálam, a harmadikhoz pedig eddig egyáltalán nem volt szerencsém. No, de majd most... :)
Aryx
Aryx [3517]
Le is halt az Epic :D, szerencsére most volt egy perc, amikor be tudtam mindet zsákolni. (Ezek közül csak az alap TR volt meg, az sem GOTY-ban.) :)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)