Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

SpellForce: Conquest of Eo

Újra kalandozhatunk a SpellForce világában, készül a Conquest of Eo

Körökre osztott stratégia, taktikai csatákkal és 4X elemekkel.

2022.06.13. 22:02 | Dino | kategória: Játék

Közel 20 éve már, hogy a német Phenomic csapat kiadta első játékát, a Spellforce: The Order of Dawnt, amelyben az RTS és RPG műfajokat ötvözték, nem is olyan rossz eredménnyel. Pár kiegészítő után aztán 2006-ban jött a folytatás, a Spellforce 2: Shadow Wars, amelyet követően a csapat az EA fennhatósága alá került, és a BattleForge, valamint két mobilos játék után 2013-ban lehúzták a rolót.

A játék jogai a csődbe ment JoWooD felvásárlásával a THQ Nordic kezébe kerültek, akik 2017-ben kiadták a SpellForce 3-at. Most pedig egy újabb fejezetről érkezett tőlük hír, igaz, ezúttal nem folytatást kap a széria, hanem egy, a SpellForce világában játszódó új stratégiai játék érkezik.

A SpellForce: Conquest of Eo alapvetően egy körökre osztott stratégiai játék lesz, hatszögalapú pályán zajló taktikai harccal, valamint 4X elemekkel. Egy varázslótoronyból kell nekiindulnunk Eo földjének felfedezésére, felépítenünk hadseregünket, és legyőzni az ellenséges frakciókat. Közben pedig az se árt, ha a leghatalmasabb varázslóvá válunk, különböző titkok és ereklyék felfedezésével.

A játék egyszemélyes kalandokkal vár majd, procedurálisan generált kampányokkal, különböző mágusosztályokkal, valamint véletlenszerűen érkező ellenfelekkel. Ezek kombinációja a fejlesztők szerint nagyfokú újrajátszhatóságot biztosít majd.

A SpellForce: Conquest of Eo kizárólag PC-re készül, megjelenési dátuma még nem ismert - mindössze annyit árultak el, hogy "hamarosan"... ■

előző
következő
Újra kalandozhatunk a SpellForce világában, készül a Conquest of Eo
Újra kalandozhatunk a SpellForce világában, készül a Conquest of EoÚjra kalandozhatunk a SpellForce világában, készül a Conquest of EoÚjra kalandozhatunk a SpellForce világában, készül a Conquest of EoÚjra kalandozhatunk a SpellForce világában, készül a Conquest of EoÚjra kalandozhatunk a SpellForce világában, készül a Conquest of EoÚjra kalandozhatunk a SpellForce világában, készül a Conquest of EoÚjra kalandozhatunk a SpellForce világában, készül a Conquest of EoÚjra kalandozhatunk a SpellForce világában, készül a Conquest of Eo

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló