Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Felavatták a Colbert-hidat - holnap indul a magyar Comedy Central (Hírek)

6614 levél
Válasz 08.10.05. 11:57 #42
Kolin Mekré
Kár a budapesti hidakért, hiába van hídmestere mindegyik hídnak, -aki rendszeresen ellenőrzi a híd állapotát- ha a város nagy ívben tojik rá, és csak akkor újítják fel a hidakat mikor már muszáj (Margit-híd -a villamos forgalom megmarad...-), szükségszerű (Szabadság-híd - ami kb jövő márc-ápr. közt lesz kész.), vagy életveszélyes (Északi Vasúti Duna-híd)

Lehet számolni a hidakat, mennyi marad épp

Jó érzés volt ezeken a hidakon dolgozni...de még jobb hogy már vége
Megyeri-hídon a sóvédelem, Északi Vasútin fejgerenda szerk. építés.+ sóvédelem.
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
5463 levél
Válasz 08.10.05. 10:40 #41
lordelrond
Így van. Mondjuk még így is mindig jobb mintha Paris Hilton híd lett volna.

Am pénteken volt szerencsém átmenni rajta: nagyon szép. Főleg kivilágítva(de sajna így csak októbervégéig lesz).
5735 levél
Válasz 08.10.04. 20:50 #40
Dino
Sabar: Nekem tegnap a XV. kerületből a harmadikba kellett átmennem, és gondoltam egyet, nem megyek vissza az Árpád hídig, dugókra nincs szükségem, arra meg ugye előfordul. És így pontosan annyi idő alatt értem a célponthoz, amit a GPS útvonaltervezője az Árpád hídon keresztüli úttal kiszámolt, csakhogy ugye az piros lámpákat meg dugókat mellőző számítás, amihez képest biztos, hogy legalább 10-20 percet buktam volna. A legmókásabb helyzet az volt, amikor a GPS a térképen azt jelezte, hogy a Dunában vagyok az autóval.

padavan: A cikk címe nem véletlenül "dupla", a Comedy Central csatorna hazai indulásának egyik marketingfogása volt ez az ál-hídavatás. De ez legalább egy mókás megmozdulás volt (legalábbis én úgy éltem meg), nem úgy, mint az értelmetlennek tűnő "három szőke nagymellű nő széttör egy autót, mert megjelent a Burnout Paradise".
6448 levél
Válasz 08.10.04. 09:24 #39
Sabar
Által mentünk rajta... vala... tegnap őtet választottuk Árpád helyett vala... hát kissé zötyögős, de biztos megvan az oka technikailag, meg politikailag, meg minden Viszont mondtuk a gyerekeknek, hogy tessék átérezni a pillanatot, erre várunk évek óta

Szerk.: Lacko, erről én is lemaradtam, utólag értesültem ezekről azért kellett utánaolvasnom, hogy mi is történt. Egyébként lassan nem is bánom, hogy kimaradok
"We're paratroopers, lieutenant. We're supposed to be surrounded."
11405 levél
Válasz 08.10.03. 11:07 #38
Lacko
Te ebből az egészből kimaradtál anno?

Azon röhögött mindenki, hogy azt hiszi a Kóka, hogy attól demokrácia a demokrácia, hogy megkérdezi az adófizetőket, hogy mi legyen, de el se olvassa a választ. Ugyanis egy percig se gondolták komolyan, hogy az lesz a név, ami a szavazáson kijön. Már amikor kiírták, akkor megvolt a mostani név. Haverom dolgozott a híd statikai számításaiban.
21647 levél
Válasz 08.10.03. 10:48 #37
padavan
Uhhh.... Hát akkor a szavazás technikai stábjának bizony a kurva anyját. Nehéz lett volna megoldani, hogy csak magyar IP-ről lehessen voksolni?

Ez így akkor totál elfogadhatatlan, hiteltelen. Végül is az USA döntötte el, hogy mi lesz a neve egy magyar hídnak...

Most már értem a cíkk címét, hogy miért lett összeírva a két dolog. Ez tényleg komédia.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
11405 levél
Válasz 08.10.03. 10:42 #36
Lacko
Nem is mi választottuk meg, hanem a 17 millió nézője, mert semmi megkötés nem volt, hogy ki szavazhat és mivel utánanézett, hogy Mo-n csak 10milla ember él, ezért a nézőivel simán lenyom mindenkit. Tök igaza volt. Talált egy hülye szavazást, amin 2 másodpercig lehet röhögni...
21647 levél
Válasz 08.10.03. 10:39 #35
padavan
Na, arról nem tudtam, az sem lett volna rossz.

Utána néztem ennek a Colbertnek... Most ez szerintem kurvarossz választás, ez egy hülye fasz, ráadásul egy párhetes csillagocska, nem nagy szám.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
11405 levél
Válasz 08.10.03. 10:35 #34
Lacko
Amikor volt az a szavazás, akkor szerintem a legjobb név a Pató Pál híd volt. Magyar is, humoros is, és tökre arról szól, amiről ez a híd...
21647 levél
Válasz 08.10.03. 10:32 #33
padavan
Szerintem a Chuck Norris-híd ultrabrutál jó név lett volna. Komolyan mondom. Miért kell az életben mindent véresen komolyan venni, pláne egy hidat? Isten poén lett volna, ha ez lett volna a neve, de a buzi magyaroknak zéró a humorérzékük.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
497 levél
Válasz 08.10.03. 10:23 #32
BigHairMan
Látom a kommentek elején kérdés, hogy miért nem, lehetett Colbertről elnevezni a hidat. Rém egyszerű a válasz. A magyar törvények szerint élő emberről nem lehet hídat, utcát stb. elnevezni, persze kivételek vannak, jól emlékszem, hogy Puskás Ferencről még életében elnevezték a korábbi Népstadiont, vagy keverem a szezont a fazuonnal?
És természetesen ugyanezen okoból kifolyólag nem lehetett volna Chuck Norris híd sem.
Aki nem változtatja a véleményét, az nem gondolkozik!
11405 levél
Válasz 08.10.03. 09:27 #31
Lacko
Teli teásüveg...

Az egyik kollégám már ezt használja és kb 60 perccel hamarabb ér be, mint korábban. Tehát az ő szemében hasznos.
A feleségem viszont eddig egy viszonylag üres szervizúton biciklizett el Gödig, ami most dugig van a hídon átjöttekkel, akik azt hiszik, hogy tudnak egy rövidebb utat, mint a Váci út...
De azért alapvetően én is hasznosnak vélem, csak az a szomorú, hogy gyakorlatilag az egyetlen híd lett ez, mivel a többi járhatatlan. Tehát nem ez a híd a hibás, hanem akik a többit ellehetetlenítették.

Meg mondjuk az is szemétség, hogy azt igérték, hogy a híddal együtt megépül a Bp-Dunakeszi bringaút is, amit persze nem építettek meg. Illetve az avatás előtt úgy csináltak, mintha építenék: elkezdtek alapot ásni, meg néhány helyen aszfaltozni és ahogy átvágták a szallagot, azonnal eldobták a szerszámokat és ott hagyták az egészet 10%-os állapotban. Mivel ez egy alku eredménye volt, hogy csak akkor adhatják át, ha ezek a dolgok készen vannak.


Colbertről meg: az ő műsora - ha némileg negatívan is - de legalább előhozta, hogy van egy ilyen ország. Ha én egy művelt amcsi volnék, lehet, hogy tudnám hol van Magyarország, de semennyire nem érdekelne. Emlékszel arra a Friends részre, amikor megpróbálják összeszedni az USA államait és még a hűdeokos Ross-nak sem sikerül, pedig az az ő hazájuk.

Egyszer régen - az internet hőskorában - készítettem egy felmérést/közvéleménykutatást Magyarországról. Persze főleg európaiak válaszoltak, de néhány amcsi is. Ám az amcsik nagyrésze is 2.generációs európai volt, pl egy cseh, aki azt mondta, hogy a magyar hentes csak 1000km-re van, ezért ott veszi a téliszalámit, mert a cseh hentes sokkal meszebb van és a téliszalámi hasonlít az uherákra... De azért volt egy ízig-vérig jenki is, aki piszok jót írt: leírt egy képzeletbeli embert, aki magyar és azokból az emberekből gyúrta össze akiket ő ismert és magyarok voltak. Azt írta, hogy ezt az embert Istvánnak hívják (mert szerinte minden magyart Istvánnak hívnak) és alacsony, köpcös, de erős fickó. Nagyon lovagias, udvarias, romantikus a nőkkel, de eléggé lenézi őket. Jókedvű, humoros ember, de elég sokszor megáll munka közben... Ez utóbbi miatt menetegetőzött a jenki, de hát ezt tapasztalta.

Sok nagyon klassz választ kaptam, amiket jó volt olvasni. Pl egy cseh azt írta, hogy sokkal jobban szereti a magyarokat, mint a cseheket, de ezt ne áruljam el senkinek, mert akkor őt máglyán égetik el a Vencel téren.
6448 levél
Válasz 08.10.02. 19:55 #30
Sabar
Én akkor is aszondom, hogy nem egy Isten háta mögötti hely vagyunk, és én sem kiakadtam rajta, inkább röhögtem.

Vasárnap mindenesetre mi is felavatjuk a hidat, akárkinek a szőrszálai is jutnak eszembe (illetve valahányszor meglátom a hidat, inkább a darukezelők jutnak eszembe, akik naponta kétszer másszák meg a daru létráját, egyszer fel, egyszer le, és mindkét alkalommal egy teli teásüveg van náluk... ).

Amire igazán kiváncsi vagyok, hogy mennyire olajozott lesz a feljutás, no meg hogy milyen időt futunk majd amolyan családi autós tempóban az eddigi menetidő helyett.

(Lacko, lehet, hogy amolyan ArmA AI stílusban megyek, úgy a híd középtáján, és ha szembejön valaki, akkor pici ipszilonokkal előtte arrébb tekerem az orromat, és úgy kerülöm ki. Tuti benne leszünk a híradóban ^^^)

Szerk.: jut eszembe, raboljuk el Colbertet, tanítsuk meg magyarul gyorsan, lelőjük, és átkereszteljük a hidat. Na? Szerintem értékelné
"We're paratroopers, lieutenant. We're supposed to be surrounded."
2151 levél
Válasz 08.10.02. 19:18 #29
darkforce
Figyelitek, hogy a második fordulóban a névválasztásnál, kicsit lemaradva ugyan, de lehetett volna a Perl-ről is elnevezve a híd? =) Én örültem volna neki =)
WarGaming forever ! http://wargamer.hu
11405 levél
Válasz 08.10.02. 07:42 #28
Lacko
Nem igaz, hogy nem hagytuk, mert az a magyar fickó azt mondta Colbertnek, hogy három feltételnek kell megfelelnie és máris róla nevezik el a hidat:
az elsőre nem emlékszem, a második, hogy beszéljen magyarul (erre Colbert mondott valamit, hogy "jooooeeee nápppottt") és a harmadik, hogy halottnak kell lennie. És erre már Colbert is röhögött.

Az nem színésznő és nem is szépségkirálynő volt, hanem egy country énekesnő. És tényleg épp annyit tud egy átlag magyar amerikáról vagy afrikáról (sőt a country énekeseink még kevesebbet), mint az a csaj európáról. Szóval ezen nem kell fennakadni.

Igazából a hidat Mátyásnak kellett volna elkeresztelni, mert akkor a pödört bajszúak gondolhatnak Hunyadira, a göndör pajeszosok Rákosira, a körszakállasok Uszticsra, a borotvált képűek pedig Ludasra. Már persze csak ha maradunk asas01 arcszőrzet-világrendjénél.
33331 levél
Válasz 08.10.02. 00:17 #27
szbszig
Oké, benéztem, a dőlt betűs részt átugrottam... ^^°
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
332 levél
Válasz 08.10.01. 23:27 #26
McAnt
Szerintem ennyi ésszel IQ tesztnek még csak a közelébe se menj...
A szent tehenekből lesz a legjobb hamburger.
12269 levél
Válasz 08.10.01. 23:22 #25
asas01
Te amúgy mi a szarról beszélsz? Colbert először olyan, mint Hitler, most meg már fel akarja vásárolni az egész országot?
Elmeséled nekünk, hogy egy itthon szinte ismeretlen(ettől az egy hírtől eltekintve), többnyire egész humoros amcsi komikus hogyan idézett elő nálad ilyen szörnyű lelki traumát?
i tell it like it is, cause im a bold figure
40 levél
Válasz 08.10.01. 23:01 #24
--=mgta™=--
Igen, ez jó példa arra hogy hogyan adjuk el az országunkat! Colbert híd majd akkor lesz ha épít magának egyet! Ja és innen csókoltatom Colbert 50 centes anyát.
--=mgta™=--
332 levél
Válasz 08.10.01. 21:02 #23
McAnt
Hát, híres magyarból sem kell keresgetni, hogy nagyon hülyéket találjunk-sőt, celebjeink többsége úgy hülye idióta ahogy van. Sokat nem nyom a latba, hogy az amerikai hölgy is híres volt de hülye

Magyarország méretű és jelentőségű? Jelenleg Mo.-nak van alig 10 millió lakosa, kemény, hatalmas népességű állam. Még Európába is kicsinek számít, külföldön meg pláne. Méretre szintén törpe. Kultúrális és gazdasági viszonylatban szintén az-rugózni lehet a dicső multon, de sok értelme nincs. Világviszonylatban erősen jelentéktelen állam Magyarország. Ok, az "előnye", hogy nem valahol Fekete-Afrikában hanem Európában található, és ennélfogva relatíven sokkalsokkal lényegesebb, fehér ember lakta, mint egy hasonló nagyságú közép-afrikai ország. De ez erősen kétes dicsőség


Colbert elhülyéskedett ezzel, mire is vehette volna, mint poénra. Talán túlzás volt leseggfejezni Zrínyit, de a műsor jellegébe belefért.
De most olvastam, hogy az elnevezéshez az is kéne, hogy folyékonyan beszéljen magyarul. Nos, ezzel akkor komoly problémában lenne sok nagy magyar történelmi alak is
A szent tehenekből lesz a legjobb hamburger.
6448 levél
Válasz 08.10.01. 20:54 #22
Sabar
Híres és nő, lehet, hogy nem színész, a lényegen nem változtat, buta volt mint az országút És hóóógyne tudnám, hogy mi Kalifornia fővárosa: Sacramento! (Túrót, megnéztem gugliban ).

De a kérdés úgy szól átfordítva magyar környezetbe, hogy:
- Sacramento melyik állam fővárosa?
- Talán Párizsé? (vékony, affektáló hangon olvasandó)
- Nem, nem Párizsé.
- Akkor nem tudom.
- Kaliforniáé!
- Pfff... sosem hallottam róla... (fitymálló hangnem)

Azért ez különbség, te picit megfordítottad. Egyébként tuti van olyan ország a világon, amiről én sem hallottam, vagy ha tanultam már, elfelejtettem, de nem Magyarország méretű és/vagy jelentőségű, azért ennyire szerintem ne becsüljük alá. Én változatlanul azt mondom, hogy... mit is? Mindegy, a színésznő/szépségkirálynő buta volt, akár a névválasztásról szóló pályázat. És cikis. Meg amit a wikipédia ír a történtekről és Colbert kommentjeiről az is cikis...
"We're paratroopers, lieutenant. We're supposed to be surrounded."
8079 levél
Válasz 08.10.01. 17:28 #21
Gerry
Nem kevered véletlenül ez a "híres színésznőt" egy egyszerű vetélkedőben résztvett szépségkirálynővel?
Nem mellesleg kérdezzünk már meg pár magyart, hogy mi a fővárosa Kaliforniának. Szép, ménkű' nagy amerikai szövetségi állam, amely mind kultúrálisan mind gazdaságilag óriási szerepet tölt be a világban, és valszeg mindenki hallott már róla-szerinted hányan találnák el?

Magyarország egy baromi pici pont a világon, és Európában sem tartozik a "húdefontos" országok közé, finoman szólva se. Semmivel sem roszabb szellemi szinten mint a környező országok, de semmivel sem jobb.
6448 levél
Válasz 08.10.01. 17:22 #20
Sabar
És amikor valamelyik neves amcsi színésznőtől megkérdezték egy vetélkedőben, hogy Budapest minek a fővárosa? Sokáig gondolkodott, hogy Párizs-e(!) a megoldás, és amikor mondták neki, hogy Hungary, akkor úgy értette hogy hungry, és rögtön párhuzamot vont Törökország és Mo. között, mert annak is vicces neve van (Turkey). És ezen igen nagyon jót nevetett, miközben megjegyezte, hogy sosem hallott még Magyarországról... tehát én azt mondom, hogy aki ismeri Magyarországot, annak reméljük pozitív véleménye van a magyarokról, aki meg nem... az gondoljon, amit akar... de neki tuti az marad meg, hogy ja az a Magyarország, ahol nem hagyták, hogy Colbert-ről nevezzék el a hidat

A nagykövet úrnak meg ezúton is köszönjük, a következő hidat róla nevezzük el
"We're paratroopers, lieutenant. We're supposed to be surrounded."
5735 levél
Válasz 08.10.01. 17:09 #19
Dino
szbszig: Emlékeim szerint a megnyitóbeszéd hírben idézett szövegében is benne van, hogy miért kötőjel. Mert ez nem egy híd neve, hanem egy fogalomé.
12269 levél
Válasz 08.10.01. 16:34 #18
asas01
Nem, a világ felé az volt az üzenet, hogy a bürokraták Magyarországon is hülyék, viszont az embereknek, vagy legalábbis az internetes magyarságnak van humorérzéke. Külföldi(főleg amcsi) fórumokon, blogokon az volt többnyire az általános vélemény, hogy itthon jófej emberek laknak.
Hülyének akkor kezdték nézni a magyarokat, amikor a sok begyöpösödött, pödört bajszú barom elkezdte gyalázkodó levelekkel bombázni Colbertet, amiért leseggfejezte Zrínyit, tanúbizonyságot téve arról, hogy 0 közük van az iróniához, a szarkazmushoz és a humor minden egyéb formájához egyaránt.

Szerencsére a nagykövet sikeresen árnyalta ezt a képet, így végül azt hiszem kifejezetten pozitívan kerültünk ki a dologból és a műsor sokmillió nézője szemében talán nem olvadunk már egybe a sztereotipikus, rideg, humortalan kelet-európai szemétteleppel.
i tell it like it is, cause im a bold figure
6448 levél
Válasz 08.10.01. 16:27 #17
Sabar
Akkor sry,erről lemaradtam. Viszont ezek szerint jó politikus lennék...
"We're paratroopers, lieutenant. We're supposed to be surrounded."
33331 levél
Válasz 08.10.01. 16:25 #16
szbszig
Azért az szánalmas, hogy ha már táblákat gyártanak, akkor ne tudják leírni helyesen, hogy "Colbert híd"...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
3322 levél
Válasz 08.10.01. 16:15 #15
somesz83
Mondjuk nincs min csodálkozni, Jacksonnak is állítottak virtuális szobrot...
11405 levél
Válasz 08.10.01. 16:10 #14
Lacko
Rohadt köcsög budaiak, rászabadultak újpestre...
11405 levél
Válasz 08.10.01. 16:10 #13
Lacko
Amennyire én tudom - és hát nem vádolhatsz MSZP-s elfogultsággal - a kormány képviselője elment a Colbert show-ba és jól-rosszul, de poénkodva, gesztus szinten ügyetlenkedve valamennyire tompította ezt a helyzetet, azaz kb azt üzente, hogy "igen, hülyék vagyunk bocs, de azért nem lehet a neve Colbert híd, mert élő emberről nem nevezhetünk el hidat...." És átadott egy 20ezrest, hogy jöjjön el, nézze meg a hidat és költse el nálunk ezt a pénzt. Szerintem - bár nem volt nagy alakítás - de gesztus volt és poén és még nagyon megalázó se (ránk magyarokra nézve). És talán még azt is üzente, hogy a magyarok hülyék, de van humoruk és nem sértődnek meg mindenen, mint az irániák.
5463 levél
Válasz 08.10.01. 15:08 #12
lordelrond
Felesleges?
Lehet neked az,nekünk nem. Nagyszüleimhez igy kb fele annyi idő alatt eljutunk majd, pestre is korábban stb.

Az meg hogy Colbert híd : hát no comment.
6448 levél
Válasz 08.10.01. 15:05 #11
Sabar
Attól félek, hogy a világ is ezen röhögött, és Colbert vezényelt... legalábbis a világ intelligensebb felének pont az volt az üzenet, hogy milyen hülyék is szegény magyarok, ezekkel mindent meg lehet csinálni... Lehetett volna írni egy nyílt levelet, hogy OK, hülyék vagyunk, bocsássák meg, hogy elcsesztük, más lesz a neve, mert a megyerit könnyebb kiejteni... sőt a keresztelőre még el lehetett volna hívni Colbertet (aki nem jött volna el ), de legalább ott a gesztus, meg a humorérzék...
"We're paratroopers, lieutenant. We're supposed to be surrounded."
9380 levél
Válasz 08.10.01. 15:03 #10
Kanduhrka
Én sem értem miért a VH1 helyére. Az volt az egyetlen normális zenecsatorna.
horrorgeeks.blogspot.com
482 levél
Válasz 08.10.01. 14:51 #9
Playbahnosh
Egyet kell értsek Lackóval. Miért kellett egyáltalán a savazásra beengedni ilyen neveket hogy Chuck Norris és ez a Colbert. Bár nem igazán értek egyet vele, de igaz, még a Rákosi vagy Szálasi híd is jobb lett volna mint ez a Megyeri, vagy Colbert

De ha már itt tartunk, az idióták akik kitalálták ezt az egészet, nyugodtan megehették volna amit főztek, és Colbertről kellett volna elnevezni hidat, ami örök mementója lett volna a magyar hülyeségnek.
7236 levél
Válasz 08.10.01. 14:44 #8
nyomi
hátbazmeg!!! először a vivát magyaritották, ami különesebben még nem zavart... aztán az MTV-t kúrták szét, azért már pipa voltam, most pedig a vh1-t is elveszik!!! a kurva anyját annak, aki ezt kitalálta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
valami ASUS izé, nemtom...
6448 levél
Válasz 08.10.01. 14:43 #7
Sabar
Miért felesleges? Én örülök, hogy átjutok Dunakesziről Békásmegyerre 15 perc alatt 45 perc és egy Árpád-hidas dugó helyett. Főleg ha lezárják a Margit-hidat, akkor milyen felesleges lesz...

A pénz, az engedélyek és az ígéretek története már valóban más lapra tartozik.
"We're paratroopers, lieutenant. We're supposed to be surrounded."
3322 levél
Válasz 08.10.01. 10:06 #6
somesz83
Ki az a Colbert? Tényleg gőzöm nincs róla! NEm baj, látom jól elszórakoztak!
11405 levél
Válasz 08.10.01. 08:14 #5
Lacko
Az a szavazás boprzalmasan elcseszett dolog volt. De mivel megnyerte, én is úgy hívom. Mivel a Megyeri név borzalmasan fos.
Minden országban vannak hagyományok, amiket nem szoktak sutba dobni. Az amcsit a tengeralattjáróikat államokról nevezik el, a tankjaikat tábornokokról, a németek meg nagymacskákról. Nem csak régen, de most is és a jövőben is. Nálunk a hidakat kiemelkedő történelmi személyekről nevezik el. Mi a szarért kell ezt a hagyományt ignorálni??? Az a szavazás is értelmesebb lett volna, ha kiraknak öt nevet: Mátyás, Bethlen, Kossuth, Károlyi, Rákosi... aztán abból lehetett volna választani. Tuti van olyan történelmi személyünk, aki nem megosztó, akire többen szavaztak volna és az amcsik sem tudták volna befolyásolni. És nem lógna ki a sorból a másik idióta "Lágymányosi" nevűvel sem.
4259 levél
Válasz 08.10.01. 02:07 #4
Madrac
Ut nem is vezet a hidhoz, sot meg meg se terveztek azt az autopalya szakaszt.
Quoth the raven, `Nevermore.'
332 levél
Válasz 08.10.01. 02:04 #3
McAnt
Mert Colbert nem csak egy humorista, hanem egy tömegmészáros diktátor is? Ennyire idióta hasonlatot már régen láttam.
Ha meg úgyis leszarták, hogy mire szavaznak a legtöbben, akkor minek hírdették meg a szavazást? Ritka kreatív lett, hogy "Megyeri híd" le a kalappal, ezen tényleg sokat törhették a fejüket
De nem ez a vicces benne, hanem hogy mennyibe is került ez a főként atom fölösleges híd. Máshol ennyi pénzből két hidat is emelnének, de nem Magyarországon...
A szent tehenekből lesz a legjobb hamburger.
40 levél
Válasz 08.10.01. 00:33 #2
--=mgta™=--
Hát én nem igen örültem volna ha Colbert híd lett volna a neve. Ez nekem olyan lett volna mint ha Jeruzsálemban Adolf Hitler utca lenne...
--=mgta™=--
766 levél
Válasz 08.10.01. 00:33 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Felavatták a Colbert-hidat - holnap indul a magyar Comedy Central (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.