Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

A PlayStation Plus 2021. decemberi kínálata

A PlayStation Plus 2021. decemberi kínálata

Hivatalos megerősítést nyertek a december havi ajándék játékcímek.

2021.12.02. 14:50 | Jaxx | kategória: Konzol - Sony

Mostanában nem ritka, hogy a PlayStation Plus aktuális havi játékainak listája valamilyen rejtélyes okból idő előtt kiszivárog. Most sem történt másképp, így már november végén felröppentek a hírek, hogy az idei év utolsó hónapjában mely játékokra számíthatunk. Tegnap tette közzé a PlayStation egyik senior menedzsere, hogy pontosan melyek ezek.

Az idei utolsó összeállítás első címe a Godfall: Challenger Edition PlayStation 4-re és 5-re, melyben hős lovagok és ősi mágia kíséretében lootolhatunk és kaszabolhatunk. A Challenger Edition az end game tartalmakhoz - a Lightbringer, Dreamstones és Ascended Tower of Trials módokhoz ad hozzáférést, kooperatívan pedig hárman vághatunk neki a kalandoknak. Ez a verzió azonban nem tartalmazza a játék sztori részét, azt külön DLC-ként kell megvásárolnunk hozzá.

Cikkajánló
Godfall teszt – Fénylik, mint az arany, de vajon ér is annyit?
Megérkezett az új generáció legszebb játéka.
» Olvasd el!

A második cím a LEGO DC Super-Villains PlayStation 4-re. A játékban a DC univerzumban kalandozhatunk és megmenthetjük a Földet Joker, Harley Quinn és mások oldalán.

Cikkajánló
LEGO DC Super-Villains
Most tényleg jó kicsit rossznak lenni, még ha gyanúsan ismerős módon is az.
» Olvasd el!

Végül pedig a Mortal Shellben tesztelhetjük a józan eszünket és a kitartásunkat egy utópisztikus világban, ahol az emberiség maradványai között küzdhetünk az ellenfeleinkkel. Elérhető PlayStation 4-re.

Cikkajánló
Mortal Shell teszt - Souls-rajongók vizsgapróbája
A Cold Symmetry csapata az első Souls játékok alapján építette fel nihilista rémálmát.
» Olvasd el!

A novemberi játékcsomag részeként elérhető három bónusz PlayStation VR játék, a The Walking Dead: Saints and Sinners, az Until You Fall, valamint a The Persistence továbbra is letölthető 2022. január 3-ig. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló