Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Rendezvények

##game_title##

Realms Deep 2021 - Múltidéző játékbejelentések tengere #2

Újabb 10 játékkal folytatjuk terjedelmes összefoglalónkat.

2021.08.18. 14:24 | szerző: Zoo_Lee | Rendezvények

Maratoni hosszúságúra sikerült az idei Realms Deep prezentáció, amelynek első 10 bemutatójáról olvashattatok összefoglalónk első részében. Most pedig itt a folytatás, újabb tíz játékkal.

Exocide
A következő önálló előzetes az Exocide-é volt, amely egy újabb FPS. Állig felfegyverzett hősünkkel a távoli jövőben az emberiség utolsó városát kell majd megvédenünk mutáns szörnyűségektől. A játék ráadásul egy új, szintén retro stílusú játékokra fókuszáló indie kiadó, a Hellforge Studios égisze alatt készül, amelynek alapítója, Bridgeburner egy rövid interjút is adott a műsorban.

The Age of Hell
Az interjú kapcsán Bridgeburner természetesen megvillogtatta saját, házi fejlesztésű üdvöskéjét, a The Age of Hellt is, amely egy GZDoom alapú, ultranehéz full-conversion Doom mod lesz, szintén a Hellforge Studios gondozásában. Az eddig csak Patreon támogatók számára elérhető demo szintén a Realms Deep alatt vált letölthetővé bárki számára a Hellforge hivatalos honlapjáról is.

Selaco
Szintén a GZDoomra épül, azonban elsősorban az első F.E.A.R. játékok taktikus harcrendszerét idézi a Selaco című FPS, amelyből egy ideje láthattunk már gameplayeket, a Realms Deepre azonban egy vadonatúj, háromperces gameplay videóval készültek. Ha valaki minél hamarabb szeretné kipróbálni, Patreonon támogathatja a projektet, amelynek egyik jutalma a korai demohozzáférés lesz.

Darkadia
A Hellforge támogatásával készül az erős Silent Hill utánérzéseket árasztó Darkadia is, egy sötét, nyomasztó túlélőhorror, a többi általuk/támogatásukkal készülő játékhoz hasonlóan szintén GZDoom engine alatt. A demo október 31-én, Halloweenkor fog landolni.

Sandsiah
Ezen a ponton kezdett egyértelművé válni, hogy a Hellforge Studios valószínűleg megkerülhetetlen tényező lesz a műfajban az elkövetkező hónapok során. Sandiah című, arab folklórra emlékeztető elemekből építkező következő támogatott játékuk ugyan nem a GZDoommal készült, és pár generációval későbbinek is tűnt annál, játékmenetéről változatlanul a boomer shooter/retro-FPS frenetikus őrülete sugárzott.

Unleash Hell
Még mindig a Hellforge portékájából válogatva következett az Unleash Hell, egy első ránézésre Devil Daggerst idéző, metalzenére húzott arénalövölde, amely öt arénatípust ígér, egyedi főellenfelekkel, illetve online toplistákkal, hogy a leghatékonyabb démonvadászok összemérhessék majd képességeiket

Relentless Frontier
Szintén a Hellforge támogatásával készül a régi Doomokat idéző Relentless Frontier, amely egy zergekre emlékeztető, hordában támadó idegen lényekkel teli kolonizálandó bolygón játszódik, hősünk pedig egy dezertált katona lesz, akinek így egyedül kell majd felvennie a harcot a rengeteg szörnnyel. A demo Steamen lesz majd elérhető, augusztus 21-én.

GRAVEN
A Hellforge-dömping után tértek át a GRAVEN-re, amelynek early access változatáról már én is beszámoltam, a Realms Deep előzetes pedig elsősorban a következő nagy tartalombővítésre fókuszált, amely új pályaszakasz és kooperatív mód mellett a fegyverfejlesztések és az alkímia rendszerét is elérhetővé teszi majd, és még valamikor idén megérkezik.

Ion Fury: AfterShock
Életjelet adott magáról az Ion Fury kiegészítője, az AfterShock is. Még mindig nagyon várós, megjelenési dátum továbbra sincs (eredetileg ugye idén nyárra ígérték), viszont gyűjtők ebből is rendelhetnek majd retro Big Box kiadást.

Dread Templar
A 1C/3D Realms felhozatalából nem maradhatott ki az eredetileg Hell Hunt néven készült Dread Templar is, amelynek early access változata pont a Realms Deep előtt egy nappal lett elérhető. Mivel ezt jelenleg is javában tesztelem, bővebb véleményt néhány napon belül olvashattok majd róla.

Még közel sincs vége, itt olvashatod a következő fejezetet:

Cikkajánló
Realms Deep 2021 - Múltidéző játékbejelentések tengere #3
Folytatjuk az elsődlegesen retro-FPS-eket bemutató online esemény összefoglalóját.
» Olvasd el!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló