Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» The Walking Dead (játék)

9107 levél
Válasz 16.12.02. 08:06 #45
davkar9
Pontosabban december 20. Új "trailer".

Ő az új főszereplő. Értem, kell a karakter és a történet szempontjából, de én már nagyon unom ezt az "ó, vajon mi fog történni" bevezetőt.
Simple. Eternal. Beige.
9107 levél
Válasz 16.09.04. 13:13 #44
davkar9
Novemberben kezd az S03.
Simple. Eternal. Beige.
9107 levél
Válasz 16.06.13. 06:31 #43
davkar9
Season 3 teaser!
Simple. Eternal. Beige.
1398 levél
Válasz 14.10.11. 21:33 #42
jawsika
+1
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
10346 levél
Válasz 14.10.11. 20:36 #41
MattMatthew
Nem az a bajom, hogy ha megmentek vkit akkor adódhat olyan szitu amikor nem tudom megmenteni, hanem az, hogyha két ember közül amelyiket megmentem az biztosan olyan szituba kerül, hogy nincs esélyem megmenteni. Mindez azért mert akkor két különálló ágat kellene tisztességgel kibontani, csak erre nincs keret.

"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
648 levél
Válasz 14.10.11. 20:23 #40
4rc28
Miért, ha megmented valakinek az életét, akár a valóságban is, az azt jelenti, hogy az illető nem halhat meg máskor/később? Nem értem ezért miért panaszkodnak egyesek. Igen, megmentetted valakinek az életét, amikor lehetőséged volt rá, de adódhat olyan szituáció ahol nem tudsz segíteni.
Hate Is Not Enough To Turn This All To Ashes
10346 levél
Válasz 14.10.10. 22:25 #39
MattMatthew
No, csak végigrágtam magamat az "oly mindegy, mert köv részben mindenképp meghal" második évadján.

Sajnos ez volt a fő baj, hogy a döntések ha számítanak is, akkor is csak egy darabig. Most nézhetem wikin, hogy milyen kimenetelek vannak.

SPOILER
Jane, zombierőd... bár Wellington jobban érdekelt volna (átlátszó volt a babás trükkje, bár azt vártam, h utána zombi Kenny hátbatámadja...de nem)
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
959 levél
Válasz 14.10.07. 03:25 #38
Miking
SPOILER
Kenny már az első évadban sem volt komplett, simán kinyírta Larry-t és Bent is megölte volna, ha lett volna rá alkalma. (Végül volt is, de azt már kegyelemből tette, tehát azért az 5. rész végére már fejlődik a jelleme) 2. évadban sztem csak azután zakkant meg picit, hogy a barátnője meghalt, az meg érthető. Bár elég furcsa volt ahogy ráakaszkodott a kisbabára. De legvégül mégis csak neki lett igaza: ha az orosz gyerekkel kapcsolatban nem is (mert Avrot is meg lehet érteni, nem csoda hogy nem akar segíteni a barátai gyilkosainak), de végül mégiscsak ott volt északon Wellington. + ha őt választjuk Jannel szemben, de nem akarunk vele továbbmenni, nem kezd el őrjöngeni, hanem simán megérti és még a gyerektől is harc nélkül megválik.

Ami pedig két évad összehasonlítását illeti, nekem sokkal jobban tetszett az első. Nem csak a történet és a karakterek miatt, hanem azért is, mert az még tényleg egy játék volt. A második évadnál viszont olyan érzésem volt, hogy ezt igazából csak a youtube-ra kellett volna feltölteniük, hogy végignézzem, mert szinte semmi interaktív része nem volt a dolognak. Történet szempontjából persze mindkét évad kb u.olyan lineáris, de az elsőben még 5x annyi tárgyat meg lehetett vizsgálni.
De a játék részét félretéve, az új bandával sem éreztem semmilyen kötődést, Jane-t leszámítva (aki tök olyan volt mint Molly).Így aztán az olyan döntések, hogy Nicknek vagy az öreg csávónak segítsek-e az első részben, vagy hogy menjek rá a vékony jégre, hogy megmentsem Luke-ot, teljesen hidegen hagytak.

Nem volt rossz a második évad sem, de nem biztos hogy játszok vele ha nem lett volna előtte egy nagyon jó első.
4102 levél
Válasz 14.10.06. 11:03 #37
xeLaR
SPOILER
Carley és Doug kellett egy sokkoló halálhoz. Ők is keveset szerepeltek, de legalább volt egy kicsi személyiségük, és Lee mellett álltak ki, ami szimpátiát ébreszt irántuk. Ez pedig ahhoz kellett, hogy a haláluk még jobban üssön, és bárki meghalhat a csoportból. Bosszantó, hogy egy idióta Lily miatt kellett meghalniuk, de sztori szempontjából talán a legjobb csavar volt az első évadban. Egy óriási ütés a játékosnak. És ami még zseniálisabb, hogy erre a helyzetre azonnal reagálni kell, hogy mi legyen Lily büntetése. Mondjuk az viszont elég idiótára sikerült, mert ha otthagyjuk a francba, az rendben van, de ha meg magunkkal visszük, akkor meg elcsórja a kocsit

És az ilyen részek hiánya sajnos nagyon rányomta bélyegét a második évadra, legalábbis nálam. Lustaságra is lehet fogni ezt, de lehet nem volt elég idejük változtatni rajta. Lényeg az, hogy kár ezért az összevisszaságért.

Kennyt azért hagytam életben, mert egyrészt Leevel is rendes voltam vele, ez meg vmennyire Clemre is átragadhatott a történeten belül, így próbáltam most is jóba lenni vele (habár második részben nem ültem mellé, és Sarita karját simán levagdostam, hoppá). Lényegében azért, mert Clem több ideje ismeri, mint Janet, aki meg, valljuk be, elég nyakatekert módon akarta bebizonyítani, hogy Kenny elszállt. Mondjuk megfordult a fejemben, hogy miután végzett Janenel, hogy lelövöm, de végül letettem róla Nem a legjobb érv ezért életben hagyni szegény Kennyt, de hát ez van. És valamilyen szinten jól is járt Clem ezzel a véggel.
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
1398 levél
Válasz 14.10.06. 10:25 #36
jawsika
SPOILER
Jó, hát mindkettőnknek megvan a véleménye, jó is, hogy kifejtetted. Én az első seasonben Carleyt hagytam életben, na nekem az ő halála az borzasztóan nem tetszett. Bosszantó volt, mert úgy éreztem, csak azért hal meg, mivel meg kellett volna neki.

És itt van az a dolog, amit nehezen bocsájtok meg a 2 játéknak. Ha valaki opcionálisan meghalhat, akkor az egy, de maximum két rész múlva menthetetlenül meghal, sőt az események nagy részéből kiírják. Ez szerintem lustaság lehet. Az oké, hogy haljon meg, de addig is legyen valami vele, meg haljon meg 3 résszel később, vagy valami.

Például Carley a második epizódban alig szerepelt, illetve teljesen helyettesíthető volt, és a harmadikban is tökéletesen pótolta volna Doug. Pont ez annak az oka, hogy amikor erre rájön az ember, onnantól 100%-ra le tud húzni a listájáról egy szereplőt, hiába mentette meg. Most utánaolvastam, hogy Alvinnak hol kellett volna meghalnia, így értem, hogy miért mondod, tényleg kvázi kiírták a haláláig utána.

Jó, hát eltérő a véleményünk, én a kát játékot az elmúlt hónapban nyomtam le, és olvastam a fórumon, hogy anno ti elégedetlenkedtetek is a részek hosszúságával, ami igaz is. DLCvel együtt az első évadomban a Steam szerint 15 óra van. Ebben 9. És mindent megnéztem, átnéztem, megcsináltam, de semmit sem töltöttem vissza.

Egy kérdés: ha neked is Jane volt szimpatikus, és belátod, hogy Kenny elszállt, akkor miért nem mentetted meg? Olvastam másokat erről, azt írták, hogy két évada ismerjük a jó Kennyt, hát hogy lőhetnénk, le nem számít, hogy közveszélyes, bezzeg a gonosz Jane, na az egy beteg állat, pusztulnia kell. Mintha két külön játékot játszanánk velük, mert nekem ő volt a jó karakter egyértelműen.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
4102 levél
Válasz 14.10.06. 09:45 #35
xeLaR
SPOILER
Persze, hogy nem volt kiszámítható a második évad sztorija, mert nem volt egyértelmű célja, mint az első évadnak. Ha a teljes sztorit nézzük, akkor ja, ez akár pozitívum is lehet, de maguk a részek nagyon is azok voltak. Momentumai voltak (pl. a kutya az elsőből, az általad említett látogatás a másodikból, Carver fejének szétverése a harmadikból, Sarah halála a negyedikből, a tábortűz az ötödikből), de összességében kiszámítható volt az évad, és jobban észre lehetett venni azt, hogy a döntéseid alig befolyásolják a sztorit. Erre az egyik jó példa Nick, akinek lényegében a második epizód után nincs semmi szerepe, alig jelenik meg a későbbi részekben, ami amiatt van, mert a másodikban meghal. Az első évadban ha életben hagyod Bent, akkor legalább egy nagyon erős jelenettel lép ki a sorozatból, viszont Nick egyszerűen csak eltűnik. Alvinre szintúgy igaz.

A második évadban is vannak nyomoroncok, csak sokkal rosszabban vannak kezelve, mint az elsőben. Larry kellett a játékba, mert így legalább volt valaki, aki Leet, azaz a játékost megkérdőjelezze és akadékoskodjon. Az őt érintő döntés miatt tudtam jobban elmélyedni az első évad sztorijában, ami egész évad alatt nem eresztett. Egy nyomoronc tette ezt. Bent meg már előzőleg kiveséztem. Nick talán lehetett volna ilyen, de nem használták ki eléggé, Arvo egyszerűen egy köcsög. Valamennyire megértem miért volt egy köcsög, de ha a folytatásban benne lesz, akkor az első adandó alkalommal ő hal meg, mert őt gyűlölöm. Jobban mint mondjuk Carvert. És ha már ő is szóba került, szerinted ő egy életszerűbb karakter? Bár le vagyok maradva a TV-sorozatnál, de a Governornál még valamennyire érthető, hogy miért hülyül be annyira, de Carver lényegében egy sablonos gonosztevő. Nem mintha nem lettek volna az első évadban ilyen szereplők (pl. a kannibálok és a Clemet elrabló idióta), de ő szinte egy főgonosznak lett felépítve. Meg rohadt vicces, hogy Clemnek papol arról, hogy nem is olyan különbözőek ők ketten.

Amit viszont teljesen jónak tartok a második évadban az a Clem-Jane-Kenny trió konfliktusa. Sose utáltam Kennyt, itt is meg tudom érteni a dolgait, de ugyanakkor egyértelmű, hogy teljesen megkattant. Janet sokan szociopataként jellemeznek, de nekem is jobban bejön a jelleme (mondjuk ez nem állított meg abban, hogy hagyjam meghalni), és mivel sokat foglalkozik Clemmel, így jobban meg lehet szeretni, szimpatizálni lehet vele. Lényegében az évad róluk szól, senki más nem számít, csak zombieledelek. És ez zavart ebben az évadban.
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
1398 levél
Válasz 14.10.06. 02:12 #34
jawsika
SPOILER
Akkor kifejtem. A második évad valóban rövidebb volt, azonban számomra a karakterek sokkal életszerűbbnek hatottak. Az első évad szuper volt, de a szereplők sematikusak voltak, és nagyjából az első pillanatban mindenkiről kialakult egy kép, ami aztán úgy is maradt. Nem volt karakterfejlődés. Ott van Lee. Az első pillanattól az utolsóig a jólelkű apafigurát hozta. Clemet szerettem, de igazán hatása nem volt az eseményekre. Természetesen a személyiségére, nem az eltűnésére gondolok. Kevin a casládját féltő gyanakvó bunkó, Lily és az apja a kihúzók, Mark kábé egy Star Trekes leszállóegység névtelen zászlósának tűnt. Számomra az első évad is 10 pontos, ezt nem győzöm hangsúlyozni, de a 2.ban egyrészt nem éreztem azt, hogy egy kiszámítható történés zajlik, másrészt a karakterek változtak, pl Rebecca, vagy akár Kevin. Minden részben votl váratlan fordulat, vagy csak valamilyen csavar. Pl: nekem az egyik legerősebb rész, mikor Carver meglátogat a házban, és egy sokkal gyengébb gyerek vagy, aki próbál úgy kijönni a helyzetből, hogy nyilván semmi esélye, ha elfajul a helyzet. Szinte éreztem a félelmet. Most nem az első évad szidása, hanem a második dicsérete zajlik. A másik ilyen nagy pillanat a zombik közötti kitörés volt. Nekem Jane az első pillanattól szimpatikus volt, logikusan, érthetően viselkedett, szerintem aki túlélne egy ilyen szituációt, az egy ilyen ember. Tetszett, hogy nem tökölt, hogy gyakorlatias volt, ravasz és nem az érzelmei vezérelték. Talán őt kedveltem meg (ezért, vagy ennek ellenére) a legjobban a sorozat felnőtt szereplői közül, Lee mellett. Ebben az évadban nem voltak Lily apja és Ben szintű idegesítő nyomoroncok, akik csak a púp voltak az ember hátán, kivéve talán Sarah. De mivel én mindig a senkit sem hagyunk hátra elve szerint élek, ezért Bent is, és Saraht is addig mentettem, ameddig lehetett. Mondjuk Lily apját fejbekúrtuk vacilálás nélkül, de ott a többieket kellett védeni. A nmásodik évad legvégső jelenetében, ha másról lett volna szó, nem lövöm le Kennyt. Zavart a viselkedése, a kiszámíthatatlansága, és a nyilvánvaló veszélyessége, de mikor megláttam a Season 2ben először, akkor az tényleg egy erős pillanat volt. Nagyon bírtam Kennyt, de a Jane által képviselt személyiség és értékek vonzóbbak. Luket nagyon sajnáltam még, Nick halálának pedig inkább örültem. Befogadtuk a családot Jane-el, meglátjuk mi sül ki belőle. Csak csinálják...
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
4102 levél
Válasz 14.10.05. 10:31 #33
xeLaR
SPOILER
Őszintén nem értem, hogy a második évad mitől lett volna jobb. Idő se volt megismerni őket, mert szinte azonnal elhullottak, ha meg vhogy sikerült is, akkor sem voltak túlságosan szimpatikusak. Legjobb példa ezekre Alvin és Rebecca, ugyanez igaz Mikera, Bonniera, Carverra, Reggiere, Nickre és még Lukera is...
Szal lényegében az egész szereplőgárdára, kivéve Janet és Kennyt. Egyszerűen nem volt kiért izgulni egész évad alatt, legalábbis számomra. A végső epizód lezárása is csak azért lett nagyszerű, mert két olyan szereplő között kellett dönteni, akiknek óriási jelentőségük volt, és mert legalább ők érdemi módon tudtak Clemmel beszélgetni. Mellesleg már csak azért is voltak érdekesek ezek a beszélgetések, mert nem csak nyavalygás ment arról, hogy most az egyik ezt akar, a másik meg amazt. Az egy idő után fárasztóvá vált...
Ha volt is egy pillanat, amikor majdnem könnyeztem a második évadnál, az is a visszaemlékezésnél volt, mert az a kapcsolat egyszerűen elképesztő volt, és jó volt újra látni Leet, még ilyen formában is. Az egész Kenny otthagyja Clemet és a gyereket Wellingtonban jelenetnél csak annyit éreztem, hogy "végre vége".

Egyszerűen kusza volt ez az évad. Történetileg nem tudta merre haladjon, a szereplői se annyira emlékezetesek, és rohadt rövidek voltak az epizódok. Az első évadnak legalább volt célja, a karaktereknek meg olyan szerepük volt, ami miatt maradandóan hatottak. Erre legjobb példa Ben, akit szívből utálok és hagytam lezuhanni, viszont azt elismerem, hogy ilyen történetben kell egy olyan szereplő, aki miatt kialakul vmiféle bonyodalom. A második évadban nincs olyan karakter, aki ebbe a kategóriába kerülne, mivel nem ismerjük őket meg eléggé.
És emiatt nem értem, hogy mit esznek ezen az emberek. Számomra csalódás volt az évad.
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
1398 levél
Válasz 14.10.05. 09:44 #32
jawsika
SPOILER
Annyit akartam még, hogy nekem a második season erősebbnek hatott. Egyrészt tényleges ellentétek voltak a groupon belül, és nem egy darab hülye kihúzó volt csak. Lily apja, utána Lily. Másrészről nekem Clem irányítása sokkal jobban bejött, abban az értelemben, hogy remek volt, hogy egy darab zombi is óriási gondot tudott jelenteni például. Voltak nagyon erős részek az egyben és a kettőben is, de a kettőben talán több. Nekem az egy is 10 pont, de a kettő 10 meg egy csillag. Amúgy én tényleg bírtam Kennyt, már úgy értve, hogy a 2. évadban nagyon bírtam, és ha nem kezd el egyértelműen megőrülni, akkor soha nem lövöm le. De elszállt. Jane pedig hideg, kimért, logikusan gondolkodik, és kőkemény túlélő skilljei vannak, ráadásul én őt nagyon megkedveltem a Luke/Sarah mentés és a ruszki srác első jelenete közben. Bírom az ilyen karaktereket. Mondjuk a ruszkit statáriálisan fejbe kellett volna lőni, mikor a társaival végeztünk. Luke halála nagyon megindító volt szerintem is. Nem tudom mi lesz, remélem egyenes ági folytatás lesz, bár ha jól számolom, talán 5 féle zömmel teljesen más kezdősztorit kellene csinálniuk, amit kétlem, hogy meg fognak tenni. Nagy kár.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
1398 levél
Válasz 14.10.04. 23:48 #31
jawsika
SPOILER
Én bizony lelőttem. Tiszta hülye lett. Igen, én is szerettem, én is örültem, mikor megláttam, de közveszélyes volt már. Jane pedig okos és életképes. Jobb volt ez így.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
9107 levél
Válasz 14.10.04. 20:55 #30
davkar9
A végére ez is beindult, de az első évad utolsó két fejezete azért továbbra is erősebb. Ettől függetlenül azért ez is elő fog kerülni az év játéka szavazáson.

Kész

SPOILER
Kíváncsiság, belejelölsz, biztos olvasni akarod?

Uhh. Majdnem lelőttem Kennyt. Amikor meghallottam a gyereket sírni akkor "megnyugodtam", hogy végül is "jól" döntöttem. Komolyan bírtam Janet, örültem amikor visszajött, de áh, miért kellett ezt a hülyeséget? És a vége... Egye fene vállalom, folytak a könnyek. Bementünk, Kenny pedig elment. Szipp, megérintett basszameg, szép volt TT!

Ez az egész második évad leginkább szomorú. Persze az elsőben is hullottak az emberek, de itt folyamatosan haltak meg a szimpatikus karakterek. Omid az első 10 percben, majd Christa baba nélkül, banditák, elszakadás, no pörgős kezdés. Lukeot és Petet egyből megkedveltem , utóbbi tűrhető volt, viszont Luke halála a tónál... Ehh, fájt. Jane szintén, a bonding-küldi remek volt. Bonnie és Mike árulása csalódás, főleg a mocsok kis ruszki miatt. Hagyni kellett volna, hogy agyonverjék.

Kíváncsi leszek, hogy alakul a 3. évad.


Viszont most kell egy nagy adag csoki és egy jó kis disney mese, hogy kimossa a szervezetből ezt a sok WD-t, kicsit megártott a léleknek a két évad egyben.
Simple. Eternal. Beige.
5231 levél
Válasz 14.10.04. 20:03 #29
Skorpio90
Bonnie egy köcsög.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
9107 levél
Válasz 14.10.04. 17:27 #28
davkar9
Hmm, azért érződik, hogy itt már jobban merítettek a képregényből/sorozatból. Sorra jönnek olyan cselekmények, amiket már láthattunk csak épp a karakterek vannak kicsit megvariálva. 4. eleje-közepénél járok, talán majd most jönnek itt is a gyomrosok. Volt azért egy-két torokszorító pillanat, de azért továbbra is vezet az első évad (első végigjátszása).

Karakterek, 4. eleje

SPOILER
Lukeot az elejétől kezdve bírom, Janet is rögtön megszerettem. Nincsenek illúzióim, mostanra már tudom, hogy működik a játék, azonban remélem, hogy egy ideig még életben maradnak. 400 days karakterekben egy kicsit csalódtam. Az tetszett, itt azonban szinte mindenki farok volt és nem is szerepelnek sokat. Bonnienak azért örülök.
Simple. Eternal. Beige.
9107 levél
Válasz 14.10.04. 10:28 #27
davkar9
S2. Hoppá, hoppá, ez is jó lesz!

Első fejezet, folyó után

SPOILER
adok a kutyusnak mert édi, be akarja falni, nem!, bamm már ugrik is a torkomnak. Bazdmeg TT...


Viszont rövidebbnek tűnik a játék, alig 2 óra volt ez az első fejezet, az első évad kezdéssel meg elvoltam vagy 4 órát.
Simple. Eternal. Beige.
9107 levél
Válasz 14.09.29. 20:03 #26
davkar9
Kész. Így másodjára voltak részek ahol egy kissé leült, de 3. epizód második felétől folyamatosan jöttek a gyomrosok.

Nemrég értem a 400 days végére is. Bár csak 15-20 perceket töltünk egy-egy új főszereplővel, ez mégis elég idő volt ahhoz, hogy megkedveljem őket. A szálak is szépen kapcsolódtak egymáshoz, tetszett. Egyedül azt sajnáltam, hogy Shel fejezetéből (kell még? én is csak most pótoltam, de már egy ideje elérhető) SPOILER
Stefet nem lehet megmenteni-magunkkal vinni, helyes volt.


Gondolkodom, hogy most belekezdjek e a season 2-ba. Jó játék ez, de olyan hülye észrevétlen a mentési rendszere, epizódtól epizódig tudom csak játszani.
Simple. Eternal. Beige.
1398 levél
Válasz 14.09.28. 01:01 #25
jawsika
Nemrég végeztem a második játékkal. Nemtudom, szerintem én magam lehettem a célközönség, mert nekem ez a kedvenc 3 játékomba instant belekerült, pedig ilyen még nem volt az elmúlt 15 évben. Imádom. Amint lehet, veszem a 3.-at is. Látom én is a hiányosságokat és hibákat, de valahogy nem hat meg. Megvett, 100/100-as kész.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
9107 levél
Válasz 14.09.27. 22:38 #24
davkar9
Előkerültek a mentések. Amúgy a steam is mentett valamit, mert a játékba belépve ott volt ez a régi mentés. Még a képeket is megtaláltam amiket anno lőttem, de a végső döntéseket annyira már nem éreztem át és a játékból is csak a főbb részekre emlékeztem ezért inkább kezdtem egy újat. Nagyjából ugyanazon a vonalon haladok, annyi eltérés van, hogy most Lily kedvesebb, Kenny pedig morgósabb.
Simple. Eternal. Beige.
1398 levél
Válasz 14.08.29. 09:17 #23
jawsika
Importáld a mentéseket. Én tegnap kezdtem el, imádom. A mondandóidnak van jelentősége, de ilyen, Clem személyiségét teljesen átszabó dolog nincs azért. Vinni kell a történetet, tudod.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
9107 levél
Válasz 14.08.29. 08:28 #22
davkar9
A mai nap folyamán beszerzem a 2. évadot. Az első évados 'Clementine will remember this'-eknek van valami jelentőségük? Személyiség, ~döntési lehetőségek? Arra gondolok ha pl az első évadban spoiler? kannibálokat nem vertem agyon akkor Clem is elnézőbb, ha igen akkor pedig vérszomjasabb. Első eset után túlélőkkel találkozva x beszélgetés, utóbbinál olyan +opció, hogy "inkább lelövöm őket". Ilyesmi?

Mentéseim nem tudom megvannak e valahol, lehet kezdek egy teljesen újat. Nagyjából ugyanazon a vonalon haladok majd.
Simple. Eternal. Beige.
4102 levél
Válasz 13.12.22. 23:10 #21
xeLaR
Először rákeres, hogy van-e mentés az első évadból, és ha talál, akkor ki lehet választani, hogy melyik mentést importálja (ahol meg írja, hogy mik lettek végigjátszva).
Mondjuk egy nem lényeges problémám volt vele, ugyanis volt egy olyan jelenet az "előző rész tartalmából" részben, ami sztem nem úgy zajlott le, mint a játékomban. Végülis mindegy, mert nem volt egy lényeges rész, meg minden más hasonló volt.
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
9107 levél
Válasz 13.12.22. 22:06 #20
davkar9
Mentésimport (hogy) működik? Úgy tudom kéne lennie, a dlc talán pont ezért készült, hogy a döntéseinkből csináljon valami összegző fájlt vagy mi.
Simple. Eternal. Beige.
959 levél
Válasz 13.12.22. 20:50 #19
Miking
SPOILER
Érdekes volt hogy aki először hozzá se akar nyúlni a clemhez az haverkodik vele össze később a legjobban. Egyébként zsír rész volt, szerintem hozta az előző évad szintjét. Alig várom hogy a régi arcok feltűnjenek (mondjuk a dlc-ből a shell-es epizódban a csapatvezér hulláját már kiszúrtam).
4102 levél
Válasz 13.12.17. 22:34 #18
xeLaR
Elkezdődött az új évad...
És bár ez az epizód nem volt annyira jó, mint az előző részek, de még így is szórakoztató és érdekes volt. De mondjuk az előző évad első epizódja sem volt hű-de-nagy eresztés, úgyhogy ez még rendesen változhat. Alig várom a folytatást
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
20256 levél
Válasz 12.10.06. 14:44 #17
Peace
Most rohadtul felment a pumpa az episode 3-ban!!!!
SPOILER
Carley tök aranyos volt, és már végre jelét is mutatta, hogy kölcsönös a vonzalom, reméltem, hogy lehet valami, erre tessék...
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
5231 levél
Válasz 12.07.09. 22:52 #16
Skorpio90
Valami nem stimmel. Végigjátszottam az első epizódot, tölteném be a 2.-at, de rohadtul nem azok a következmények vannak, mint amilyen döntéseket hoztam. Már az "előző rész tartalmából" videó is teljesen mást mutat be, mint ahogy játszottam. Konkrétan Carley-t mentettem meg Dough helyett, mégis ő él a 2. epizódban. Nincs ötletek véletlenül?
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
20256 levél
Válasz 12.07.01. 23:48 #15
Peace
És itt a második epizód, juhúúúú!!!! Eszméletlen jó, több ilyen hangulatos és ötletes játék kellene a piacra!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
766 levél
Válasz 12.06.27. 08:35 #14
PC Dome
Új hír a játékról
The Walking Dead - Episode 2 - ma érkezik
Xbox 360-ra ma, PC-re és PlayStation 3-ra pénteken jelenik meg a kalandjáték.
766 levél
Válasz 12.05.19. 16:28 #13
PC Dome
Új hír a játékról
Sikeres a The Walking Dead
A képregény és a televízió után számítógépeken is hódítanak az élőholtak.
20256 levél
Válasz 12.04.27. 09:24 #12
Peace
Ez baromi jó volt, régen élveztem játékot ennyire!!! Nem is igazán játék, mert olyan mintha egy komoly dráma szereplője lennék, hihetetlen jó ötlet, és remek kivitelezés! Nagyon várom a második epizódot, rendesen felcsigáztak az előzetessel!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
14264 levél
Válasz 12.04.25. 21:06 #11
balays82
Mivel PS3-on az első epizód eleje ingyen kipróbálható (sajnos tényleg csak az eleje, kb. negyed óra volt az egész), ezért megnéztem én is. A grafika ugyan inkább csak funkcionálisnak nevezhető, de a képregényszerűsége miatt így is hangulatos és a célnak megfelel. A játékmenet alapján pedig a Fahrenheit és a Heavy Rain áll hozzá a legközelebb, ami nekem éppen elegendő volt ahhoz, hogy belelkesedjek. Jó kis játék lesz ez.
18913 levél
Válasz 12.04.25. 16:50 #10
LiT
Hát igen
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
20256 levél
Válasz 12.04.25. 14:39 #9
Peace
Már vártam, hogy ki lesz az első, aki benézi, és nem kellett csalódnom.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
18913 levél
Válasz 12.04.25. 12:07 #8
LiT
Ja hogy van játék is Sorry. De akkor majd elkezdem a sorozatot.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
5086 levél
Válasz 12.04.25. 12:04 #7
Toki
Az első évad nagyon tetszeni fog, ez tuti, a második már neccesebb.
14264 levél
Válasz 12.04.25. 11:59 #6
balays82
Csak megjegyzem, hogy ez a játék topikja, szerintem inkább ide akartál írni. Egyébként véleményem szerint abszolút megéri.
18913 levél
Válasz 12.04.25. 11:18 #5
LiT
Amint befejeztem az Entourage-t, belekezdek ebbe. Megéri azt mondjátok?
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
20256 levél
Válasz 12.04.25. 11:18 #4
Peace
KEGYETLEN JÓ LETT!!! Csak egy fél órácskára volt időm, mert most rohannom kell, de hihetetlen hangulatos! Nagyon régóta vágytam már egy ilyen kaland-horror játékra, és ráadásul ez a grafikai stílus is nagyon passzol hozzá! Kíváncsi leszek hogy alakul a történet, és milyen hatással lesznek a folytatásra a döntéseim.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
20256 levél
Válasz 12.03.27. 02:02 #3
Peace
Közel 15 perces interjú, rengeteg ingame anyaggal...
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
20256 levél
Válasz 12.03.21. 12:54 #2
Peace
Íme az első trailer, ami finoman szólva is, rendkívül hangulatos!!!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
20256 levél
Válasz 11.07.24. 12:32 #1
Peace
Februárban már olvashattunk róla, hogy nagy erőkkel hegesztik a rendkívül népszerű zombis képregény játék változatát...

...viszont most a Comic-Con alkalmából végre némi info is napvilágot látott, valamint egy screen is felbukkant.

Epizódonként fog megjelenni a játék szép sorjában, a cél inkább a karakter történetének bemutatása lesz, a csoszogó élőholtak levadászása vagy lerázása csak hangulatfokozóként szerepel majd benne. Lee Everett lesz a főhös, kit irányításunk alá vehetünk. Éppen őrizetből szabadulunk majd, mikor megkezdődik a kalandunk...izgatottan várom!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.