Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Mi történt az év során - 2011. augusztus

Lezajlott az idei gamescom kiállítás.

2011.12.29. 11:00 | szerző: Dino | kategória: Dome

A Blizzard aktívabbá vált és augusztustól egyre több infót adott ki a sokak által várt Diablo III-ról, amely aztán elérte a béta állapotot is. Az indie játékok kedvelői örvendezhettek, hogy az igen stílusos (és meglehetősen szivatós) Limbo PC-re is megjelent. Az egyik legnépszerűbb multi-FPS, a Counter-Strike rajongók is örülhettek, miután bebizonyosodott, hogy készül a Global Offensive névre keresztelt folytatás, aztán egy trailer is kikerült a 2012 első negyedévében érkező új CS-ről.
A hónap közepén zajlott le Kölnben az idei gamescom, amely bár igazán nagy durranással idén nem várta a látogatókat, de megtudtunk sok-sok információt számos játékról. Így például kiderült, hogy márciusban érkezik a Mass Effect 3, visszatér a FIFA Street, és csodás képeket kaptunk többek között a Bioshock Infinityről, az Aliens Colonial Marinesról és a Far Cry 3-ról. No és persze nem maradtak el a kiállítást bemutató fotók se – 1. rész, 2. rész, 3. rész, booth babe-ek – és egy kis hangulatvideót is összevágtunk.
Játékmegjelenések terén a pangás volt jellemző az augusztustra, az egyetlen kiemelkedő cím a Deus Ex: Human Revolution volt, amelyet tesztelőnk is igen pozitívan értékelt. De ebben a hónapban jelent meg még Eric Chahi érdekes játéka, a Populoushoz hasonlítható From Dust "istenszimulátor" is.
A korábbi hónapok összefoglalói:

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló