Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Far Cry 2 gépigény (Hírek)

Far Cry 2

Far Cry 2
A legutóbbi Far Cry 2 cikkek, hírek
1146 levél
Válasz 08.10.10. 20:20 #37
sysnrt
78 levél
Válasz 08.10.10. 20:07 #36
yugiohyugiohyuGIoh
Van már demo-a a Far Cry 2-nek, ha van akkor léci írjátok le,hogy hol lehet letölteni.
ghshgshsh
2745 levél
Válasz 08.10.09. 21:02 #35
cygary
Nem azért, de ha megnézed, véleményem szerint Cryisnál nem szebb és ahhoz is elég volt egy ilyen konfig, persze 1024-ben és egy, esetleg két beállítás mediumon. De lehet, hogy ez így highon fog menni 1024-ben, nekem nem volt annyira állejtős a grafika, egy két helyen csúnya is volt. Lényeg a lényeg: ez a program korrekt grafikát fog adni, és a szabad játékmenet viszi el a hátán, majd meglátjuk, mindenestre elkerülhetetlen, hogy összehasonlítsuk a Crysissal és számomra igazán magas így a mérce!
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
38377 levél
Válasz 08.08.11. 15:38 #34
kopé
en nem fogok haragudni ha nem eromu kell..
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
10106 levél
Válasz 08.08.11. 13:59 #33
mucius
az a 8600 gts ajánlottnak elég aranyos. xD
800x600 low ? xD
Nem a korrupció a gond, hanem, hogy engem nem akar lefizetni senki. :)
360 levél
Válasz 08.08.09. 18:35 #32
Terkova
Nekem a Crysis, és a Farcry is egyaránt iszonyatosan tetszett, de valahogy a Farcry jobban fogott meg, Crysisben nem volt meg a varázs, hogy tényleg egy dzsungelben érzem magam, de ennek ellenére mivel ennyire gyönyörű a környezet, eléggé feldobja a játékot!
Pár szóval Farcry rulz
(ne tépjétek le a fejem
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Terkova
1281 levél
Válasz 08.08.09. 14:44 #31
Indigo
Te Razor!

Amit írtam, azt tényleg ennyire magadra vetted?
Node mit is írtam... Azt, hogy ami a Crysis kapcsán történt anno, a nagy várakozás, a folyamatosan csepegtetett képek is videók részletekig történő kibeszélése, a játék utáni sóvárgás és miegyéb, ezt összefoglaló néven "hypeolásnak" nevezik. Ez nem tartalmazott feléd semmiféle provokációt vagy bántást, és nekem egyáltalán nem fáj, hogy egyes játékokat "hypeoltok", szívetek joga. Mentem én valaha is fikázni a Crysis topikba annak idején? Nem, mert nem érdekelt. De most szerinted az amit leírtam, hogy ezt hypolásnak hívják, ez valamiféle negatív kritkika, vagy fikázás? Szerintem nem. Félreértetted a dolgot, és nem tudom milyen oknál fogva, ezt magadra vetted, és személyes sértésnek érezted. Erről én nem tehetek, ezzel kapcsolatban nem érzem magam hibásnak. Gondolkodj el, mi okozhatja nálad, hogy egy szaros játék kapcsán ilyen indulatok kerekednek benned.

A lavinát pedig nem az emlékeid felidézése indította el, hanem hogy gyerekes sértődöttségedből kifolyólag rámvetetted magad, elkezdtél becsmérelni, és rögtön moderátorral fenyegetőztél... Holott mindenki megmondja, hogy nem volt abban semmiféle provokáció, vagy sértés. De nem, ezek után még tovább folytattad a dolgot...

Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz elvonatkoztatni a korábbi vitáinktól és "összezördüléseinktől", de próbáld meg visszafogni magad! Ha csak az utóbbi néhány esetet nézem, mindig te voltál az, aki nekem esett, mert számodra valamiféle gonosz szándékú démon vagyok, és állandóan belemagyarázol valami olyat a mondandómba, ami nincs benne, és amivel szerinted én rád célozgatok vagy téged bántani akarnálak. Megnyugtatlak, "idigó" démon nem veszélyes rád, nem akar téged bántani, de lehetőleg ne provokáld, mert azt nem szereti.

Peace!
14652 levél
Válasz 08.08.09. 14:10 #30
Razor03
Hihetetlen milyen lavinát el tud indítani az, hogy felidéztem pár fórumos emléket a Crysis-al kapcsolatban. Bátorkodtam megjegyezni, hogy közel sem övezi akkora várakozás a FC2-t, mint amekkorát a Crysis kapott.

Nem becsmérelni akartam ezt a játékot, aki velem együtt követte az eseményeket anno, szerintem tudja miről beszélek, szvsz nagyon jól elvoltunk a témában, és ez akármelyik nagy volumenű játékra vonatkozik, tehát írhatnám a HL2-t Doom3-mat, a mostani Brothers in Arms H'sH-t, vagy épp a döbbenetes Dark Knight filmet.

Persze utólag a rosszmájú népségének biztos jó érzés az arcomba vágni (mint a téma egyik legnagyobb fanjának "demegmondtam "), hogy már pedig nem is lett olyan jó a Crysis ... mint vártuk, de mégis jó volt végig követni minden percét, míg elkészült. Lehet, hogy másból csak az irígység beszél, mert COD és a többi szezonális tucat játék soha sem kap ekkora felhajtást, pedig azoknak is van topikja, lehet róluk beszélni. Ja, hogy nincs miről...

Crysis esetében volt, mert az ilyen címek lendítik tovább ezt a világot, ha elfogadjuk a tényeket, ha nem, ez így marad, míg PC a PC. Azt sem értem, hogy mit zavar egyeseket, ha valamit "hájpol" a tömeg, ha valami tényleg jó, és mindenki azt szeretné. Crysis sikere a supporton és áron bukott legnagyobbat, de higyjétek el, kell egy kis idő, hogy megérjen. FarCry is így járt, vannak akik most jutottak el arra a szintre, hogy megtapasztalják és élvezzék azt, amit Crytek 2004-ben a nagyközönség elé tárt.

asas01 ha ezt a hozzászólást kitörlöd, megy Dino-nak a pü, ennek a kommentnek a tartalmával együtt.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
12270 levél
Válasz 08.08.09. 13:17 #29
asas01
Jól van, gyerekek, mindenki megmondta a magáét, be lehet fejezni. A legutóbbi néhány hszt, aminek végképp semmi köze a topikhoz törlöm, aztán vissza lehet térni a Far Cry 2 gépigényének megvitatásához.
i tell it like it is, cause im a bold figure
12927 levél
Válasz 08.08.09. 12:52 #28
konrad
Igen láttam azt a videot én is, amit említesz és az is logikus - emberi aggyal átgondolva - amit a társát segítő ai-ről írsz! Ugyanakkor én - félretéve a mi logikánkat - örülök ennek az "újításnak", mert előtte sehol nem láttam még ilyet, pedig a taktikai fps-ek egész garmadáját kipróbáltam.

Tehát nem az elvárásaid nagyok, hanem "továbbgondoltad" a már most megjelenített AI viselkedését, a "jobb lett volna ha ezt így vagy úgy még csiszolják". Nincs ebben semmi gond.
21647 levél
Válasz 08.08.09. 11:27 #27
padavan
Hajterminátor, az a baj, hogy az életben nem lesz mérvadó a véleményed semmiről, de vergődsz, mert hátha... Pedig sosem.

A Crysis mint kerülendő játék? Úristen, ez már a legalja... Menjél, jáccál a radeon 1.0-ás kártyáddal passziánszt 5 frameperseccel, addig sem írsz ennyire szánalom hülyeségeket.

ON:

Jónak ígérkezik ez a FC2, nekem bejön az Afrikai környezet, az állítólagos nyiott játéktér, ami állítólagosan hatalmas. Bejön az állítólagos részletes fizika és részecske szimuláció is, no meg az, hogy eddig nem tudunk mutáns szörnyekről.

A gépigény pedig egész haveri, bár nem hinném, hogy a full beállításokhoz elég lenne a hivatalos reccomended.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
10346 levél
Válasz 08.08.09. 11:23 #26
MattMatthew
Igen, az AI az kérdéses. Az első résznél ha már másodszorra játszottuk újra, a pályák tökéletes ismeretével akkor a dzsungelkommandózás ellen nem tudtak mit tenni. Egy lövés innen, egy onnan és nem tudtak mit tenni, még csak fedezékbe sem mentek.

Volt egy videó amiben vkinek ellőttük a lábát. Ezek után a társa a válláravette és elvitte. Nem tudom, számomra logikusabb lett volna ha 1. fedezékbemegy, 2. rádión szól másoknak (feltéve ha van ilyen), 3. keresi az orvlövészt és csak aztán, lelapulva húzza fedezékbe a társát. De lehet, hogy csak az én elvárásaim nagyok.

OFF
Tényleg néhányan kezdenek itt gyerekessé válni.
ON
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
360 levél
Válasz 08.08.09. 10:44 #25
Terkova
Positive
+
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Terkova
404 levél
Válasz 08.08.09. 10:27 #24
StevenSTV
Mindenkinek gratulálok főleg RAZORnak! Ezért hagytam én abba itt a fórumozást fél éve, mert itt nem beszélgetnek, hanem mindenki csak fikáz!!! Gyerekek! Ez egy "közösség, ahol nem fúrni kell a másikat, hanem tiszteletben tartani a véleményét!!! Sajnos van itt egy két ember aki túl sokat hisz magáról!! (az előbb említett pl.) Jó kis fórum lenne ez, ha ezeket ki lehetne küszöbölni. Na sziasztok!
Nem a bugyi a legjobb dolog a világon, DE KÖZEL VAN HOZZÁ!!!
360 levél
Válasz 08.08.09. 09:54 #23
Terkova
LOL!
Olvassátok magatokat vissza
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Terkova
38377 levél
Válasz 08.08.09. 09:51 #22
kopé
Ellenben neked ide kellett jonni es megaszondani h ki szanalmas es ki nem.
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
1340 levél
Válasz 08.08.09. 09:47 #21
tomcsa4
Szánalmas vagy Razor. Indigo semmi provokatívot nem mondott, sőt még fikázni sem fikázta. Csak egy véleményt írt le (és tényleg nem lett korszakalkotó, sőt kerülendő). Nem is baj, ha nincs hájpolva a Far Cry 2, inkább programozzanak a pofázás helyett.

Igen divat fikázni is a Crysist, de ez Indigo HSZ-ében nincs jelen.
World of Warcraft 2006.01.31-2007.10.08 || only original server (Arathor) || total played: 239 days || Kedvenc játékom
12927 levél
Válasz 08.08.08. 23:54 #20
konrad
Nem lesz ez rossz játék, mint ahogy az elődje sem volt az! Szépnek ígérkezik a grafika is - bár az ai-ra kíváncsi leszek -, és nekem külön tetszik ez az afrikai környezet. Egyébként nem tudjátok véletlenül: ennek is lesz egy olyan történet-szála, mint az első résznek? Itt a szörnyekre gondolok.
38377 levél
Válasz 08.08.08. 22:15 #19
kopé
Pont erre gondoltam, nagy felhajtas es kulonallo regenynek beillo hattertortene nelkul kaptunk egy tenyleg merfoldkonek szamito jatekot, s remlem, hogy ez a 2. resszel is igy lesz. Egy hasonlo hangulato jatekot el tudnek kepzelni, nehany valtoztatassal (pl egy ido utan monoton volt, ugyanazt lattuk, ugyan olyan szornyek jottek, ugyanugy, eppen csak 50 meterrel arrebb, mint ahol az elozo csapat), illetve ujitasokkal...

szerk:ami alatt gondolok esetleg, hogy a jarmuvek szerepen valtoztatni, mert ez ilyen semmilyen volt, votl is nem is, vagy csinaljanak egy egyszemlyes kommandozos gammat, ahol talaljuk fel magunkat, vagy legyunk jarmuguruk es adjanak azok is tobb lehetoseget, de ami az egyben volt az ilyen se-se dolog volt, nem lehetett hvoa tenni, es engem speciel zavart.
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
10346 levél
Válasz 08.08.08. 22:04 #18
MattMatthew
A FarCry-ról én sem sokat hallottam megjelenés előtt, csak a GS-ben volt róla kritika és megtetszett. Jó játék, sokszor újrajátszható, bár kicsit buta tud lenni az AI és könnyen kijátszható ha ismerjük a terepet. De ennek ellenére jó játék volt. Sztori meg nem nagyon kell bele, ez tipikusan nem arról szóló játék.
Szerintem a második résztől is ezt várhatjuk. Taktikázni és kommandózni lehet benne rohadt zsép környezetben. Ez akár elég is lehet.

(Szerintem tudunk itt normálisan is beszélgetni. Igaz, srácok?)
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
6679 levél
Válasz 08.08.08. 21:59 #17
GustyX
Mostanában miért olyan nagy szám a gépigények hírbe tétele? Ma már sztem a többségnek úgyis van olyan vasa, amelyik nagyjából/teljesen megfelel az ajánlott gépigénynek(minimum az az esetek többségében elfut/elindul kategória, az ajánlottól kisebb mértékben eltérő sem jelenti azt, hogy nem fog futni high grafikán).

MattMatthew: én is csak a demot próbáltam a csúcsgépemen( ), a full sajnos kimaradt. Azért sajnos, mert sztem egy nagyszerű FPS-ről maradtam le, de nem a "Best of all time"-ról.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
14652 levél
Válasz 08.08.08. 21:59 #16
Razor03
Jah, egyszer egy évben .
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
14652 levél
Válasz 08.08.08. 21:58 #15
Razor03
Rendben, akkor itt fejezzük be. Nem én "kötöttem" beléd, és jó lenne, ha a jövőben kerülnénk egymást az oldalon. Direkt nem írtam az előző hírhez, amit kommenteltél, pedig van véleményem, de nem akarOK vitát.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
38377 levél
Válasz 08.08.08. 21:57 #14
kopé
en is jokor irtam be vmi normalis kis beszelgetes remenyeben...
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
1281 levél
Válasz 08.08.08. 21:54 #13
Indigo
Miért, amit elsőnek írtam, az rád nézve sértő, vagy bántó valamilyen formában? hmmm... Akkor sem nálam van a probléma, magadon gondolkozz el egy kicsit.
Részemről befejeztem, remélem te is így teszel.
14652 levél
Válasz 08.08.08. 21:51 #12
Razor03
És ezt nem lehetett volna elsőre így leírni? Nem, itt volta az alkalom, hogy jól belerugj razorba, vagy csak simán az arcába vágd, hátha bepöccen, igaz (igen biztos üldözési mániám van, írd csak le)? Mit gondolsz, nem tudnék 60 perc alatt 5 oldalas fullos Crysis kritikát írni a témáról? Nem kell ezügyben kioktatni, köszi!
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
14261 levél
Válasz 08.08.08. 21:48 #11
Babykiller
Ok, akkor most minden provokálást törlök a hsz-ekből. El lehet felejteni egymást, ennyi.
1281 levél
Válasz 08.08.08. 21:47 #10
Indigo
Mondom én, üldözési mánia. Akaszkodj le rólam, te kis ***MODERÁLVA***, nem vagyok én a játszópajtásad! Még egy ilyen mocskos provokálás, és nem állok jót magamért! ***MODERÁLVA***
38377 levél
Válasz 08.08.08. 21:47 #9
kopé
Sztem egyaltalan nem gond. Mint ahogy te is irtad, a Crysisnal is forditva sult el a dolog, ellenben anno az elso FarCrynal olyan minimalis reklam volt eloterjesztve (vagy csak en maradtam ki belole?), hogy igazibol sejtegetni sem lehetett a dolgokat. Igaz sztori szinten nem is lett nagy durranas, de jatszhatosag grafika, es elvezhetoseg szempontjabol viszont annal nagyobbat utott anno
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
1281 levél
Válasz 08.08.08. 21:46 #8
Indigo
Azt mondanám rá, hogy korrekt iparosmunka. De a technikai oldalán túl nem sok dolog van benne, ami korszakalkotó lenne (bár szerintem a technikai része sem korszakalkotó, csupán egy újabb ugrás a fejlődésben).
14652 levél
Válasz 08.08.08. 21:44 #7
Razor03
Szerinted ő tudja? Tipikus trendi fikázó stílus, mert nem ment a gépén, és legjobb leszarozni amit nem ismerünk. Bezzeg a COD4-et imádja, mert fut Radeon 9600-on is, cserébe olyan mint a COD1, de sebaj, az legalább megy. Hab a tortán, hogy pont az egyik legnagyobb Crysis fan-ba - akit nem gyengén ki nem áll szegény kis idigó - jól bele tud rugni ezzel a süket dumával.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
1281 levél
Válasz 08.08.08. 21:44 #6
Indigo
Ezt meg úgy hívják: üldözési mánia. Nem provokáltalak, hanem megállapításokat tettem. Mondtam én veled kapcsolatban egyetlen büdös szót is? Nem. Akkor kattanj le rólam, lényszíves!

Egy erre járó moderátort pedig tisztelettel megkérnék, világosítson már föl engem, a hsz-em melyik része sérti a szabályzat melyik pontját. Köszönöm!
10346 levél
Válasz 08.08.08. 21:40 #5
MattMatthew
De azért gondolom abból elég jó FPS lett végül. Nem? Gépigény miatt nem volt szerencsém játszani azzal sem de a videókból úgy tűnt, hogy elég korrekt FPS.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
14652 levél
Válasz 08.08.08. 21:17 #4
Razor03
Túlzottan nem érdekel a röhögős provokatív viselkedésed. Gondolom frenetikus lehetett számodra mindezt leírni. Legalább lesz egy kis dolga az új moderátoroknak. Annyit megsúgok, hogy ezzel a viselkedéssel nem leszel hosszú életű ezen a fórumon. De kötekedj csak, mit bánom én, hozod a szokásos formádat.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
1281 levél
Válasz 08.08.08. 20:57 #3
Indigo
Azt úgy hívják: hype. Bizony, a Crysisnak nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Ahhoz képest, hogy sokan világmegváltását vártak tőle, meg hogy új korszakot nyit a játékok történelmében... Hát ebből bizony nem lett semmi, nem csapott meg az új korszak szele
2753 levél
Válasz 08.08.08. 20:54 #2
dghost
Talán azért nincs felhajtás mert egyenlőre semmi érdekesség nincs a játékban... Úgy értem, azon kívül hogy Afrikába csámborgunk semmit sem tudni róla! Vagy csak én nem tudok?? (ebben az esetben nemszóltam... )
"Törvénysértés jogot nem alapít!" - Deák Ferenc
14652 levél
Válasz 08.08.08. 20:50 #1
Razor03
Nincs túl nagy felhajtás. Bezzeg a Crysis ...mennyit fejtegettük a képeket, videókat, gépigényt, sztorit és játékmentet itt a fórumon. Tudom, hogy nem lett világmegváltó siker, de hosszú időn át lázban tartott rengeteg embert, hihetetlen ereje volt, és ez hiányzik a FarCry2-ből. Nem is érdekel senkit a gépigény sem szerintem. Úgy is futni fog...
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
766 levél
Válasz 08.08.08. 20:50
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Far Cry 2 gépigény (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.